NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bărbat din Lunca Pașcani reținut după ce i-a dat soacrei cu un ceaun în cap. Femeia a ajuns în stare gravă la spital

Un bărbat din suburbia Lunca Pașcani și-a băgat soacra în spital.  Incidentul a avut loc ieri la o locuință de pe strada Emil Racoviță, suburbia Lunca Pașcani.

Totul a pornit din cauza unui conflict mai vechi, pe fondul consumului de alcool.Mihai Apetrei, în vârstă de 38 de ani, a avut o discuție în contradictoriu cu soția sa, de 34 de ani și cu soacra de 64 de ani. Conflictul a degenerat, agresorul și-a amenințat soția, iar pe soacră a lovit-o în cap cu un ceaun de tuci. Un vecin a fost cel care a sunat la 112, iar la fața locului au sosit echipaje de la Poliție și Ambulanță. Soacra bărbatului a fost transportată la Spitalul Municipal Pașcani fiind policontuzionată, prezentând un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoștinței.

”Polițiștii au fost sesizați în cursul zilei de ieri printr-un apel la 112. Aceștia au mers la o locuință de pe strada Emil Racoviță din Lunca Pașcani, iar în urma cercetărilor au reținut un bărbat de 38 de ani, pentru 24 de ore care este cercetat pentru amenințare, lovire și alte violențe. Astăzi va fi prezentat în fața judecătorilor cu propunerile legale”, ne-a precizat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt IPJ Iași.

 

Pe numele lui Mihai Apetrei a fost emis ordin de protecție provizoriu Acesta se emite de către poliţiştii care, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, constată că există un risc iminent ca viaţa, integritatea fizică ori libertatea unei persoane să fie pusă în pericol printr-un act de violenţă domestică, în scopul diminuării acestui risc.


Advertisements
Loading...

Related posts

Minoră din Mogoșești Siret depistată de poliţişti la trei ore de la sesizarea dispariţiei. Tânăra a declarat că s-a întâlnit cu niște prieteni

Redacția

Flagrant la IPJ Iași: Un polițist a refuzat o mită de 1.000 de euro

Redacția

Tatăl elevului care a murit la Putna, ajutat cu „bănuţi“ de un călugăr. Ancheta continuă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site