RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Aventurierul Dumitrașcu cere bani pe dovezile împotriva lui Chirica. Călătorii în America de Sud din salariul de bugetar

Fost fotbalist, ajuns om de casă al lui Gheorghe Nichita, pășcăneanul Ionuț Dumitrașcu se distra în Curacao când era angajat la Salubris. În Caraibe, a plătit 1.000 de dolari pentru ca un delfin să-i aducă, din valuri, inelul de logodnă iubitei sale.

Gestul a fost cu ghinion, cei doi divorțând acum două luni. „Expertul în comunicare” spune că avea venituri de la niște aparate de poker, pe care le deținea însă fără autorizație. De numele lui Ionuţ Dumitraşcu s-ar fi legat cel mult scandalurile din lumea fotbalului dacă stenogramele DNA din cazul Gheorghe Nichita nu l-ar fi scos la iveală drept prieten şi om bun la toate al primarului. Dumitraşcu, fostă speranţă a fotbalului la CFR Paşcani şi CFR Iaşi, este cel care îi raporta lui Nichita detalii despre iubita sa, Adina Samson. Fost angajat la Salubris, cu un salariu de peste 2.000 de lei, Dumitraşcu era cunoscut printre colegi ca mare amator de vacanţe exotice.

 Curacao şi Cuba cu inel de 1.000 de dolari

  

 Printre destinaţiile favorite ale lui Ionuţ Dumitraşcu se numără Ţara Curacao, cum este formal recunoscut teritoriul olandez din sudul Mării Caraibelor. Numai biletul de avion pentru o singură persoană până din colo de Atlantic costă 700 de euro în extrasezon, dus-întors. La costurile de transport se adaugă cele de cazare despre care Dumitraşcu spune că nu ar fi fost exagerate. „Cazarea costă acolo aproximativ 25 de euro pe zi. Cel mai scump este transportul”, ne-a spus Dumitraşcu. Acesta a plătit, împreună cu fosta soţie şi copilul lor, peste 2.500 de euro doar pe biletele de avion, începând cu 2012. „În Curacao am fost de trei ori până acum”, mai spune Dumitraşcu. Acesta adaugă la portofoliul ţărilor vizitate Cuba şi Brazilia.

 În Curacao i-a cerut mâna fostei soţii, cu ajutorul unui delfin pentru care a plătit 1.000 de dolari ca să-i aducă inelul de logodnă de sub apă. „A fost o sumă modică pentru ce a reprezentat. Există acolo o academie de delfini unde îi dresează şi acolo am făcut cererea”, ne-a mai spus Dumitraşcu. N-a fost cu noroc: a divorţat acum două luni.

 A demisionat de la Salubris

 Dumitraşcu spune că veniturile pentru excursiile exotice în care a fost până acum i-ar fi fost asigurate de câteva maşini de poker pe care le-a avut în Iaşi şi pe care acum nu le mai deţine. Acesta ar fi rămas fără ele în urma unui control care a scos la iveală faptul că le deţinea fără avizele necesare. Ionuţ Dumitraşcu, ajutat de primarul Gheorghe Nichita, a fost angajat al Salubris, dar a demisionat. Susţine că a avut nevoie de slujba de la firma Consiliului Local doar pentru a avea o dovadă în procesul pentru custodia copilului pe care îl are cu fosta soţie.

 “Pentru proces am avut nevoie de o slujbă cu normă întreagă. Când s-a terminat procesul nu am mai avut nevoie, pentru că am câştigat custodie comună”, ne-a spus Ionuţ Dumitraşcu. Acesta era angajat la Salubris, la Departamentul de Comunicare, pe 2.000 de lei lunar plus bonuri de masă.

 Speriat de DNA

Numele lui Ionuţ Dumitraşcu apare în stenogramele DNA din dosarul în care este inculpat primarul Iaşului, Gheorghe Nichita. Om de încredere al primarului, Dumitraşcu ar fi fost folosit de acesta să o urmărească pe iubita sa, Adina Samson. După o zi petrecută cu procurorii anticorupţie, Dumitraşcu s-a declarat învins.

  “Ştiau totul. Aveau totul înregistrat. După experienţa de la DNA, când am realizat ce tehnică deţin, m-am lăsat păgubaş. Nu are rost să încerci să te fereşti. Pe mine m-au înregistrat video şi audio de la peste 200 m distanţă şi se aude şi se vede impecabil”, a povestit Dumitraşcu.

 Cere bani ca să scoată dovezile

 Ionuţ Dumitraşcu susţine că actualul primar interimar al Iaşului, Mihai Chirica, ar fi deţinătorul mai multor afaceri importante şi cunoscute din Iaşi, prin interpuşi. Însă nu prezintă nicio dovadă, cerând bani pentru a prezenta presei documentele: „Mi le-au cerut și alții, am plătit pentru ele, nu le dau decât contracost”. Printre afacerile menționate de Dumitrașcu sunt Cafeneaua Piața Unirii și restaurantele Mamma Mia. „Am dovezi notariale”, susține cel supranumit „scafandrul”, dar nu le arată.

 Călătorie în Brazilia cu echipa de fotbal în sală

 După ce a abandonat fotbalul în 11, Ionuț Dumitraşcu s-a apucat de arbitraj şi de fotbal în sală. De altfel, la acest sport a înregistrat cu adevărat succes, fiind într-o echipă reprezentativă a Românei pentru care a jucat numeroase meciuri în afara ţării. În perioada ultimului Campionat Mondial de fotbal a avut un turneu chiar în Brazilia.

 Veşnica speranţă s-a predat în locul lui Bâlbă

 Numele lui Ionuţ Dumitraşcu a apărut într-un caz legat de un accident ce ar fi fost produs de fostul fotbalist Ionuţ Bâlbă în care acesta ar fi fugit. Bâlbă ar fi intrat cu maşina într-un stâlp, la vederea unor poliţişti, aproape de sediul Poliţiei Rutiere. Ar fi abandonat maşina acolo. A doua zi, la Poliţia Rutieră s-a prezentat Ionuţ Dumitraşcu, care a declarat că el conducea maşina, că nu are experienţă la volan şi că este autorul accidentului.

Foto: Facebook.com

 sursa www.7est.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

România are cel mai frumos motan din lume!

Redacția

TOP 3 produse de îngrijire ce te vor ajuta să îți reduci cheltuielile

Redacția

Tot ce trebuie să știi despre bujiile incandescente

Redacția
Încarcă...