RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Avarie din nou la apă! Pășcănenii neanunțați și lăsați din nou fără apă potabilă

Astăzi, 24 august 2018, distribuția apei potabile a fost sistată în municipiul Pașcani. Primăria a anunțat pe site-ul oficial că apa va fi sistată, însă cei de la ApaVital nu au făcut acest lucru în timp util pentru ca pășcănenii să își facă rezerve de apă. Distribuția apei va fi oprită până la ora 16:00.

 

  

„În vederea remedierii unei avarii apărută la conducta de aducțiune de 600 mm diametru care alimentează cu apă orașul Pașcani, ApaVital se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă potabilă vineri 24 august 2018, până la ora estimată 16.00, către utilizatorii din municipiul Pașcani.

Întrucât este necesară păstrarea rezervei minime de apă pentru incendiu, există o rezervă care va asigura temporar, între orele 16.00-19.00 alimentarea cu apă a consumatorilor, urmând ca pe timpul nopții să se refacă nivelul în cele 3 rezervoare și să se revină treptat la programul normal de furnizare.

Menționăm că ApaVital nu a putut asigura interconectarea cu aducțiunea de Timișești, care în alte situații a asigurat continuitatea furnizării apei potabile, întrucât avaria a survenit dupa locul unde este realizată legătura.

Pentru a elimina cât mai rapid disconfortul utilizatorilor, ApaVital a mobilizat o echipă de intervenție, aceasta inițiind deja execuția lucrărilor de reparații. Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969” au transmis cei de la ApaVital după ce apa a fost sistată.

Related posts

Un președinte de asociație de proprietari către primar: „Vă rog să mă arestați pentru că am fraudat alegerile. Mi-am convins soția să vă voteze!”

Răzvan Grecu

Semnarea contractului pentru achiziția celor șase autobuze electrice, 17 noiembrie 2023 (VIDEO)

Redacția

Estimare oficială: Peste 21.000 oameni ar urma să lucreze la Autostrada Iaşi-Târgu Mureş (A8)

Redacția
Încarcă...