RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Avalanșă de probleme în PNL: demisii de lideri și plecări de primari de orașe

PNL se confruntă cu o serie de probleme în prezent, la nivelul mai multor organizații având loc demisii ale șefilor de filiale, în timp ce în unele județe primarii lor din orașe importante își anunță trecerea la PSD și candidatura din partea social-democraților în 2024.

Conducerea PNL se confruntă cu o serie de probleme în teritoriu FOTO Inquam Photos

Conducerea PNL se confruntă cu o serie de probleme în teritoriu FOTO Inquam Photos

În ceea ce privește șefii de filială, problematic e mai ales sudul României. Mai întâi, senatorul Liviu Voiculescu, și-a dat demisia de la șefia PNL Olt, fiind în scandal cu o altă grupare politică locală: adică prefectul di Mezzo și deputatul Gigel Știrbu. Acum, șefia este asigurată de Știrbu, care oricum era vicepreședinte la nivel național.

  

La începutul săptămânii, șeful PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, și-a dat și el demisia. În cazul acestuia urmează să înceapă desfășurarea unui proces la ÎCCJ, într-un dosar în care e acuzat de concursuri aranjate. Anterior, filiala a fost în plin scandal între Pîrvulescu și vicepreședintele liberal de la CJ, Adrian Florescu.

Și la Gorj e scandal, unde senatorul Ion Iordache nu e văzut ca un om care să poată gestiona situația. Iordache a primit filiala, după ce Dan Vîlceanu a fost îndepărtat.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

FOTO Pagube terifiante la un Boeing 767 care a intrat într-o furtună cu grindină, aeronava a aterizat de urgență la Roma

Redacția

Surse G4Media: PSD ar putea depune luni propria moţiune de cenzură şi va încerca să o promoveze în Parlament înainte celei iniţiate de USR PLUS şi AUR

Redacția

Ciucă: Probabilitatea ca Rusia să folosească arme nucleare este una mică

Redacția
Încarcă...