RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Autoritățile din Sevastopol vorbesc despre un miracol: o icoană a scăpat întreagă în urma atacului cu rachete asupra cartierului general al marinei rusești din Marea Neagră / Icoana înfățișează un comandant naval rus canonizat

Guvernatorul orașului Sevastopol, Mihail Razvozhaev, susține că s-a produs un miracol după ce ucrainenii au atacat cu rachete cartierul general al marinei rusești din Marea Neagră.

O icoană din lemn a comandantului naval rus canonizat Fiodor Ushakov a supraviețuit în mod miraculos, a relatat guvernatorul Mihail Razvozhaev pe canalul său Telegram, relatează Ria Novosti.

„După cum știți, Fyodor Ushakov nu a pierdut nicio bătălie. Secole mai târziu, amiralul invincibil continuă să apere Sevastopolul și dă încredere într-o nouă victorie. Această icoană cu figura unui sfânt este de la sediul Flotei Mării Negre. Cu o zi înainte, părintele Serghie mi-a scris că ramade lemn a fost ars în totalitate, iar imaginea sfântului a supraviețuit și nu a fost atinsă de foc după atacul Forțelor Armate ucrainene. Un adevărat miracol”, a scris el.

Fiodor Fiodorovich Ushakov a fost un comandant și amira

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ciucă: SUA rămân cel mai apropiat aliat militar al nostru. Salut decizia de a suplimenta trupele americane în România

Redacția

Actorul Tony Sirico, cunoscut pentru rolul din serialul „Clanul Soprano”, a murit la 79 de ani

Redacția

Biden va efectua în iulie o vizită istorică în Arabia Saudită, unde se va întâlni cu prințul moștenitor Mohammed bin Salman / Vizita va marca o schimbare controversată de abordare a diplomaţiei americane, la 4 ani de la asasinarea jurnalistului Jamal Khashoggi

Redacția
Încarcă...