RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Aurica Tăbăranu – profesor de Limba şi literatura română şi fost director s-a stins din viaţă

Catedra de limba și literatura română a Colegiului Național ”Mihail Sadoveanu”, împreună cu întregul colectiv, anunță cu profundă tristețe stingerea din viață doamnei profesor AURICA TĂBĂRANU. 

 

O persoană caldă, discretă, modestă, un dascăl apreciat şi stimat. Aşa o descriu pe Aurica Tăbăranu, cei care au cunoscut-o, colegi şi elevi deopotrivă. 

  

“O mare parte din numele acestui Colegiu este legată, in mod de netăgăduit, de munca la catedră a acestui dascăl între dascăli, de anii de trudă cu generațiile de elevi, ce o vor păstra în suflet.

Un om valoros, dar de o modestie rară, un om plin de spirit, un exemplu de cinste, modestie și echilibru , ocolind vorbele mari și iubind cumpătarea în toate, așa va rămâne în sufletele noastre.
Nu vom uita niciodată vorba-i de duh și cugetarea-i frumoasă, atăt de dragi nouă!
Suntem alături de fiica sa, în aceste momente, atât de grele.
Funeraliile vor avea loc joi, 7 decembrie, la cimitirul ETERNITATEA-Iași, ora 12″, a transmis, prin intermediul unui mesaj pe Facebook, profesor Carmen Dimitriu.

Cei care vor să o conducă pe Aurica Tăbăranu pe ultimul drum trebuie să ştie că plecarea la Iaşi se va face cu un microbuz, mâine, de la orele 09.00, din faţa Colegiului Sadoveanu.

Aurica Tăbăranu a fost profesor de Limba şi literatura română la Colegiul Sadoveanu timp de mai bine de 40 de ani, dar şi director, în perioada 2005-2012, la Şcoala Postliceală Sanitară Centrul de Studii Ştefan cel Mare şi Sfânt. 

Related posts

Instragram introduce o funcție care atenționează utilizatorii că au petrecut prea mult timp pe aplicație

Redacția

Guvernul a lansat sistemul RoALERT- copil dispărut, prin care populația va fi anunțată despre dispariția minorilor și care sunt semnalmentele acestora pentru a putea fi identificați

Redacția

Vârsta de acordare a concediului pentru îngrijirea copilului bolnav ar putea creşte la 12 ani

Redacția
Încarcă...