NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Au început plombările pe străzile din Paşcani

Gropile de pe străzile principale din Paşcani vor fi plombate zilele acestea de către muncitorii de la Serviciul de Gospodărie Comunală. Primăria a achiziţionat 390 de tone de mixtură şi a început acţiunea de plombare.

Primele străzi vizate au fost Crinilor, Grădiniţei şi Ştefan cel Mare. Mai ales în intersecţii, gropile sunt mari şi dese, astfel încât cu greu pot fi evitate. 

„Primăria Municipiului Paşcani a început prin sectorul de Gospodărie Comunală să peticească o parte dintre străzile din municipiu acolo unde ni s-a raportat şi ştiam şi noi că s-au format gropi. Am început pe Crinilor, Grădiniţei, Ştefan cel Mare şi Şoseaua Neamţului. În zilele următoare să continuăm această acţiune, pentru că am primit asfalt în urma achiziţiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Paşcani. 

  

Recunoscut pentru „metoda ciocănelul”, prin care testa calitatea asfaltului din oraş, consilierul Sorin Olariu a fost întrebat de către un jurnalist NewsPascani dacă va mai face verificări în teren. Olariu a declarat că nu a mai sesizat probleme, însă are câteva obiecţii în legătură cu modul în care s-a făcut plombarea pe strada Dragoş Vodă, unde o groapă a fost transformată într-un dâmb care creează probleme şoferilor. 

Advertisements

Related posts

Orange anunţă că intră pe piaţa de internet, telefonie fixă şi televiziune prin cablu digital

Redacția

ApaVital amenință PSA cu sistarea apei pentru o datorie de 15.100 lei, dar refuză să achite servicii prestate de 2,1 milioane lei

Marius Parteni

Consilierii PNL nu vor să își asume jaful de la EcoSalubritate

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site