NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Atmosferă incendiară la Balul Bobocilor de la Liceul Teoretic „Miron Costin”! Ancuța Miruna Maria și Hărățu Mihnea, miss&mister boboc 2016 (Video)

A venit rândul elevilor de la Liceul Teoretic Miron Costin să dea startul Balului Bobocilor din acest an. Evenimentul a fost găzduit de sala de spectacol a Casei Municipale de Cultură, începând cu orele 16.00.

 

 

Dornici să se afirme, bobocii nu au avut prea multe emoții, ba chiar, încurajați cu aplauze de colegi și prieteni, au urcat pe scenă cu toată încrederea.

Probele pregătite de organizatori nu le-au dat mari bătăi de cap, însă proba surpriză a fost o adevărată provocare pentru elevii de clasa a IX-a.

La final, juriul a decis. Anul acesta, Miss&Mister Boboc ai Liceului Miron Costin Pașcani sunt Ancuța Miruna Maria și Hărățu Mihnea. Titlul de Miss&Mister Popularitate a mers la Hroștea Carmen și Ciocoiu Flavian.

Aceștia ne-au declarat că s-au distrat pe scenă, și ar repeta oricând experiența. S-au împrietenit cu organizatorii, și, desigur, au atras simpatii în rândul colegilor de clasă.

Evenimentul a fost presărat cu momente de muzică susținute de artiști locali, iar la final, Shift a oferit un concert pentru toți cei prezenți. Adolescenții au fredonat versurile fiecărei melodii, și s-au ridicat de pe scaune pentru a dansa pe muzica artistului.  

{jcomments off}

{youtube}dl_pvWNEQoY{/youtube}

loading...
Advertisements

Related posts

Școală online. Elev: Am pierdut o oră de matematică, am spus că aș putea rămâne repetent, aveam o stare în care nimic nu mai avea sens

Redacția

Noi discipline opţionale, propuse de Ministerul Educaţiei

Redacția

Începe vacanţa de vară pentru elevi. Se vor întoarce la şcoală pe 9 septembrie

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site