NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Asociaţia Pro Infrastructură: Record mondial negativ pe Autostrada Transilvania Chiribiş-Suplacu de Barcău / CNAIR a decis să anuleze licitaţia pe cei 26,35 kilometri blestemaţi

Asociaţia Pro Infrastructură vorbeşte, miercuri seară, despre un ”record mondial negativ pe Autostrada Transilvania Chiribiş-Suplacu de Barcău”, afirmând că CNAIR a decis să anuleze licitaţia pe cei 26,35 kilometri ”blestemaţi”, potrivit News.ro.

A3 Biharia – Chiribis – Suplacu de Barcau – NusfalauFoto: Hotnews

”Record mondial negativ pe Autostrada Transilvania Chiribiş-Suplacu de Barcău. Avem confirmarea că responsabilii din Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere au decis să anuleze licitaţia pe cei 26,35 kilometri blestemaţi. Nu ştim sigur dacă este o premieră planetară, dar poate ne spuneţi voi dacă mai există în lume alt proiect de infrastructură de transport început în teren în urmă cu 18 ani şi trecut printr-o acordare directă (Bechtel), două rezilieri de contract (Bechtel şi Corsan-Corviam) şi trei licitaţii (lansate în mai 2014, august 2017 şi decembrie 2020). Urmează a… patra”, au scris, miercuri seară, pe Facebook, reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructură.

  

Aceştia afirmă că sperau ca a treia oară să fie cu noroc.

Advertisements
Advertisements

”Nu a fost să fie. Erbaşu, câştigătorul iniţial, a fost contestat şi contestatarul, Drum Asfalt-Trameco (grupul Selina), a câştigat definitiv descalificarea ofertei Erbaşu. Iar în 26.07.2022, conform datării documentului, CNAIR declară inadmisibilă oferta Drum Asfalt-Trameco.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Rareș Bogdan acuză PSD că vrea destabilizarea PNL: Nu există contestatari ai lui Ciucă în PNL

Redacția

​Business report Cum a ajuns un sat săsesc să voteze un primar AUR. De ce mai iau mită medicii? Cât plătiți în plus la bancă dacă ROBOR crește la 3%. Singurătatea democratului român

Redacția

Verificări ale DGASPC în cazul fetiţei căzute de la balcon

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site