NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Asfaltări pe E85, de la „castelul de apă” până la Moțca

De la începutul acestei săptămâni, Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași efectuează reparații cu covor asfaltic pe DN 2 ­– E 85, pe teritoriul județului Neamț, din zona intersecției cu drumul spre Iași, E 583, de la „castelul de apă”, până în zona localității Moțca.

Inițial, pe acest tronson au fost făcute reparații ale stratului suport, iar de luni se toarnă covor asfaltic. Pe șantier a ajuns luni, 16 septembrie, și ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, alături de președintele Consiliului Județean (CJ) Neamț, Ionel Arsene, conducerea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere și a DRDP Iași, ministrul inspectând mai multe lucrări care se derulează în județul Neamț la nivelul infrastructurii rutiere, de al căror ritm s-a declarat foarte mulțumit.

„Ruta care leagă Ținutul Neamțului de Bucovina, care nu a mai fost asfaltată de 20 de ani, va fi modernizată cu bani de la Guvern. Astfel, DN 2, de la Castelul de Apă la Moțca, a intrat în reabilitare. Este un traseu extrem de circulat și, odată modernizat, va reduce semnificativ din nemulțumirile participanților la traficul rutier către zona Sucevei. Acest sector de drum are 30 de kilometri și s-a intervenit asupra lui ultima dată cu reparații în urmă cu două decenii. În ritmul în care se intervine pe drumurile naționale din zona noastră, până la sfârșitul actualului mandat de președinte al Consiliului Județean, sunt convins că vom reuși să modernizăm 90% dintre aceste trasee. Același obiectiv îl am și în cazul drumurilor județene”, a precizat președintele CJ Neamț, Ionel Arsene.

sursa www.ziarulderoman.ro

Advertisements

Related posts

A început reabilitarea drumului județean Târgu Frumos-Cucuteni

Redacția

Lista drumurilor judetene care vor fi doar pietruite

Redacția

Dezinteres față de regulamentul de salubrizare al ADIS. Taxa unică va fi 8.55 lei/persoană. Pantazi s-a plâns de lipsa cetățenilor la dezbatere (VIDEO)

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site