RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Ars de viu în balcon sub privirile îngrozite ale oamenilor de jos. S-a luptat să scape

Un bărbat din Iaşi a murit în chinuri mari după ce a ars în apartamentul în care locuia, în urma incendiului care a izbucnit în interior.

Acesta s-a refugiat în balcon, însă nu s-a putut salva deoarece locuia la etajul patru al unui bloc aflat pe strada Roman Vodă, din zona Alexandru cel Bun.

  

Incendiul a izbucnit în jurul orei 16.30, iar locatarii au sunat la numărul 112, imediat fiind trimise la locul incendiului mai multe autospeciale pentru stingerea incendiului. Pompierii au intrat în casă, au stins focul însă au găsit în balcon corpul carbonizat al unui bărbat, Răzvan F. Au fost chemaţi medicii de la SMURD, care însă nu au mai avut ce face, fiind declarat decesul bărbatului. Modul în care a murit bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost îngrozitor.

“Eram în casă, stăm tot la etajul patru al blocului lipit de cel în care a ars apartamentul. Am simţit miros de fum şi când ne-am uitat pe geam am văzut flăcări şi fum la balconul vecin. Prin fum am observat un bărbat refugiat în balcon, care nu ştia ce să facă. Flăcările ajungeau la el, iar el se dădea cu ceva pe mâini, probabil cu apă. Apoi l-au înghiţit flăcările, săracul, iar acum am aflat că a murit”, a povestit o vecină.

Sursă: www.ziaruldeiasi.ro

Related posts

Tânăr prins la volan beat, cu numere de înmatriculare expirate

Teona Gherasim

Luni începe procesul „Perla Neagră”: Primarul Dumitru Pantazi așteptat în fața judecătorilor pentru fapte de corupție!

Răzvan Grecu

Pașcani: Două minore dintr-un Centru de Servicii Sociale, căutate de polițiști

Redacția
Încarcă...