RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Armata britanică „nu ar putea lupta cu Rusia mai mult de două luni”, susține generalul Sir Rob Magowan, șef adjunct al Statului Major al Apărării 

Marea Britanie nu ar putea lupta cu Rusia mai mult de două luni, a recunoscut adjunctul șefului Statului Major al Apărării, relatează The Telegraph.

Generalul-locotenent Sir Rob Magowan a declarat că forțele armate vor trebui să gestioneze „riscul operațional” care rezultă din faptul că nu dispun de resursele pe care și le-ar dori în războaiele viitoare.

Afirmația vine după ce Grant Shapps, ministrul britanic al Apărării, a declarat parlamentarilor că a făcut lobby pe lângă premierul Rishi Sunak și Jeremy Hunt pentru a obține mai mulți bani pentru apărare în bugetul recent, dar nu a reușit să obțină o creștere.

În fața parlamentarilor din cadrul Comisiei de apărare a Camerei Comunelor, ofițerul superior al Royal Marines a declarat: „Am fost foarte clar că suma de bani pe care o cheltuim pentru muniții în acest moment… care este semnificativă… nu face față, în

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Clasamentul FIFA: Coborâre pentru naționala României – Brazilia, noul lider mondial

Redacția

FCSB schimbă din nou stadionul – Unde va evolua în partida cu Poli Iași

Redacția

Pușilin amenință militarii ucraineni de la Mariupol: Luptătorii care nu se predau, vor fi eliminați

Redacția
Încarcă...