NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Arbuști, flori și spații igienizate la ieșirile din municipiu, către localitățile învecinate!

Ieșirile și intrările din municipiul Pașcani sunt în vizorul autorităților locale, la capitolul curățenie. Angajații de la Gospodăria Comunală și Spații Verzi continuă acțiunea de primăvară.

A fost curățată ieșierea spre Valea Seacă, iar pe sectorul spre podul peste râul Siret rigolele au fost curățate. De asemenea, au fost plantați copaci și butași de trandafiri.

„Spre exemplu, s-au plantat copaci și trandafiri la intrarea în Pașcani, imediat după podul de la Siret. Vom continua acolo cu săparea terenului și vom vedea cum vom amenaja acolo în sensul de a planta și gazon. Acolo intenționăm să amenajăm acel trotuar de la pod de la Siret până la semnul de intrare în Pașcani, o să facem un trotuar cu stâlpi de iluminat, este ceva mai de viitor”, a subliniat viceprimarul Cristian Rățoi.

Lucrări de întreținere au avut loc înspre toate căile de acces cu drumurile naționale și județene, de asemenea și către suburbii.

  

„Cei de la spații verzi desfășoară activități specifice acestei perioade, curățarea trandafirilor, s-au mai amenajat câteva ronduri”, a mai susținut viceprimarul.

Mesajul autorităților locale către cetățenii municipiului este acela de a păstra curățenia, spațiile verzi și s[ nu fie distruși arbuștii plantați.

Advertisements

Related posts

Managerul Spitalului Municipal i-a impresionat cu discursul său pe aleșii locali care l-au făcut cetățean de onoare (VIDEO)

Marius Parteni

Comercianții din piața deal nemulțumiți de condițiile în care lucrează

Diana Marcu

Casieria Enel Pașcani va fi închisă pe 28 mai și 1 iunie

Oana Cordoneanu
Încarcă...