RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Open Days la TUIAȘI. „Înveți să construiești baraje sau să reamenajezi albia unui râu”

În perioada 12-22 aprilie 2021Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) își deschide virtual porțile către elevii de liceu în cadrul evenimentului TU IA ȘI ne cunoaște la OPEN DAYS@TUIASI.

Liceenii vor afla cele mai proaspete informații despre Admiterea 2021 la Politehnica ieșeană, încă din prima sesiune online ce se va desfășura luni, 12 aprilie, începând cu ora 16, pe platforma Webex, cu transmitere live pe pagina de facebook a TUIASI, https://www.facebook.com/TUIasiRO.

În aceeași zi, de la ora 17.30 și în celelalte zile ale evenimentului, facultățile TUIASI, Centrul de Consiliere TUIASI, SAS (Societatea Antreprenorială Studențească a TUIASI) și Prorectoratele TUIASI vor oferi liceenilor, și nu numai, oportunitatea de a se cunoaște unii pe ceilalți în cadrul unor dezbateri live și de a primi răspunsuri la întrebări extrem de importante privind decizia alegerii unei facultăți, precum: Ce înseamnă Ingineria sau Arhitectura?Cum își aleg tinerii specializarea potrivită și care sunt diferențele dintre domeniile tehnice?De ce este Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi” din Iași alegerea potrivită pentru ei?Care sunt facilitățile și atracțiile vieții de student în campusul Tudor Vladimirescu și altele.

La Facultatea de Hidrotehnică, Geodezie și Ingineria Mediului (HGIM) înveți cum să construiești baraje sau să reamenajezi albia unui râu sau un port și afli și despre protejarea mediului, ce se ascunde sub pământ sau cum să lucrezi cu Sisteme Informaționale Geografice.

  

Dezvolți soluții în ce privește dezvoltarea durabilă și, în funcție de specializare, devii specialist în evaluarea proprietăților imobiliare și a riscurilor de mediu, amenajarea complexă a bazinelor hidrografice și portuare, protecția și conservarea calității apei și solului, gospodărirea apelor sau valorificarea terenurilor agricole.

Oferta educațională HGIM este diversă, având la bază provocările actuale și cerințele din piață. Baza materială de studiu și cercetare răspunde cerințelor de colaborare internă și internațională în domenii specifice preocupărilor actuale.

Miercuri, 21 aprilie, ora 16.00, afli tot ce trebuie să știi despre admiterea și studenția la HGIM de la studenții și profesorii facultății.

Pentru a participa la videoconferință, accesați link-ul: bit.ly/3mZN7WY

tele m

Related posts

Cei mai mici eroi ai Revoluţiei din urmă cu 25 de ani: 47 de copii, cu vârste între o lună şi 17 ani

Redacția

Eclipsă parțială de soare în România

Redacția

Rachetele rusești au lovit regiunea Cernăuți

Redacția
Încarcă...