NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Anunţaţi vânzarea maşinii, ca să nu vă treziţi cu amenzi

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) SA recomandă ca, în cazul înstrăinării vehiculelor, foştii utilizatori să ceară noilor proprietari operarea modificării (schimbarea deţinătorului şi a adresei acestuia) în baza de date a Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare Vehicule – DRPCIV.

 

Solicitarea CNADNR SA are la bază situaţiile întâlnite în care, în cazul circulaţiei fără achitarea tarifului de utilizare pentru vehiculul în cauză, sancţiunile contravenţionale sunt emise pe numele foştilor utilizatori întrucât aceştia încă figurează ca deţinători în baza de date a DRPCIV (noii deţinători nu au solicitat DRPCIV această modificare).

  

Cât mai este valabilă rovinieta?

Advertisements

Potrivit CNADNR, în cazul schimbării numărului de înmatriculare al vehiculului, rovinieta îşi menţine valabilitatea numai în condiţiile în care utilizatorul informează în scris Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România – S.A. cu privire la schimbarea numărului de înmatriculare, în vederea operării modificării în baza de date.

Advertisements

 

sursa Evenimentul de Iasi

Advertisements
Advertisements

Related posts

Sindicatele anunţă scăderi salariale în Cultură, Sănătate, Poliţie şi Justiţie

Redacția

Creștinii au intrat în Postul Cincizecimii

Redacția

17 bombe ridicate de pompieri de pe un teren viran din Cozmeşti

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site