RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceriSănătate

ANPC: Salmonella depistata in produse de pasare la Penny!

Reprezentanţii ANPC au anunţat că, în urmă cu o săptămână, comisarii CRPC Bucureşti Ilfov au făcut controale la societatea Rewe Romania S.A. (Penny), atât la depozitul situat în comuna Ştefăneşti, cât şi în două puncte de lucru din municipiul Bucureşti, având suspiciunea infestării unor produse de pasăre cu salmonella, potrivit unui comunicat de presa remis News.ro.

Au fost prelevate probe de piept de pui cu os şi piele, lot 1041203; ficat de pui Hanul Boieresc, lot 1041203; pui grill Hanul Boieresc, lot 1041103 şi lot 1041203, producător SC Vanbet SRL, localitatea Strâmtura Mitoc, comuna Banca, judeţul Vrancea. 

În urma efectuării analizelor de laborator, prin examen microbiologic, s-a confirmat prezenţa salmonellei, au precizat comisarii ANPC.

“Pot înţelege că atât unii, cât şi alţii, nu s-au obişnuit încă cu ideea de transparenţă, chiar dacă aceasta, în unele situaţii, afectează anumite interese financiare, pe care, în opinia mea, le consider meschine în raport cu interesul consumatorilor”, a declarat preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu.https://telem.ro/anpc-salmonella-depistata-in-produse-de-pasare-la-penny/

  

Related posts

Spor de risc de 2.500 de lei pentru ambulanțieri și personalul paramedical

Redacția

Cum se va folosi pașaportul de vaccinare în România. Dan Barna: Nu va fi un pașaport formal, va fi o dovadă că persoana nu e un pericol

Redacția

Certificatul european de vaccinare a intrat în etapa testelor tehnice

Redacția
Încarcă...