RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Anisie, după ce Orban a afirmat că PNL nu are nicio datorie faţă de Iohannis: „Poate aţi uitat cine v-a sprijinit pentru a ajunge premier”

Monica Anisie a transmis că atacul lui Ludovic Orban la preşedintele Klaus Iohannis este „dzolant”,

„Poate aţi uitat, domnule Orban, cine v-a sprijinit pentru a ajunge premier, poate aţi uitat rezultatul alegerilor din decembrie 2020, atunci când, în calitate de preşedinte PNL, asiguraţi (cam cum o faceţi şi astăzi) pe toată lumea de marele succes ce va să ne lovească?! Numai că garantul unităţii, garantul triumfului, garantul democraţiei din PNL, toate acestea  nu au  fost şi garantul demisiei dumneavoastră de onoare… Şi în acel moment, preşedintele căruia azi Ludovic Orban consideră că el şi partidul nu-i datorează nimic, l-a sprijinit total, respectându-l şi oferindu-i o nouă şansă prin mandatarea negocierii Guvernului de coaliţie!”, a scris Monica Anisie pe Facebook. 

Ea a menţionat că ruperea coaliţiei este rezultatul negocierii dezastruoase a lui Ludovic Orban. 

„În criza acestor zile, preşedintele PNL are un rol major! Ruperea coaliţiei imputată premierului Cîţu este, de fapt, rezultatul  negocierii dezastruoase a lui Orban. Un premier în funcţie nu ar putea permite niciodată oricărui ministru ca activitatea Guvernului să fie sabotată din considerente politice. În urma negocierilor prin care Ludovic Orban şi-a asigurat fotoliul de preşedinte al Camerei Deputaţilor, partenerul nostru de coaliţie a fost cadorisit nesperat cu portofolii şi domenii importante.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Italia cere UE crearea imediată a unui sistem comun de stocare a gazelor

Redacția

Implicațiile strategice ale unei victorii a lui Kılıçdaroğlu împotriva lui Erdogan în alegerile prezidențiale din Turcia – analiză Carnegie Europe

Redacția

Turcia l-a convocat pe ambasadorul suedez la Ankara, după apariția montajului video în care președintele turc apare spânzurat și care ar fi fost realizat de Partidul Muncitorilor din Kurdistan în Suedia

Redacția
Încarcă...