RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Analizele de imunologie pentru tiroidă, suspiciune de cancer abdominal și cancer de col uterin se pot face și la Spitalul Municipal Pașcani

Începând cu luna septembrie, Laboratorul de Analize Medicale din cadrul Spitalului Municipal Pașcani are încă un set de analize ultraperformante.

Imunologia medicală se făcea numai în sistem privat până acum, iar rezultatele veneau după 14 zile. În special pe patologie endocrină, cancer, unitatea sanitară din Pașcani poate efectua aceste analize, iar rezultatele pacienții le pot primi în 24 de ore. Pentru cei internați în spital, cât și pentru cei care vin cu bilet de trimitere, analizele sunt gratuite. Dr. Costică Pânzaru face un apel la medicii de familie ca aceștia să trimită pacienții la Spitalul Municipal Pașcani, și nu în sistem privat acolo unde trebuie să plătească.

În ultimul timp mulţi pășcăneni aleg laboratoare private din Iași și Pașcani pentru efectuarea analizelor medicale. S-a creat un obicei potrivit căruia acurateţea analizelor efectuate este mai mare în aceste unități, o percepţie la care au contribuit şi unii medici aflaţi în strânsă legătură cu acestea.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Mare atenţie la “ofertele” de schimbare a contractului de furnizare electricitate şi gaze naturale! E-ON a luat o serie de măsuri

Oana Cordoneanu

Preot din Iaşi, viral pe Facebook: „Toate bisericile noastre creştine sunt pline de Partidul Babelor Conservatoare“ (VIDEO)

Redacția

Românii, în topul celor mai frumoși oameni de pe glob. Cine a făcut studiul

Redacția
Încarcă...