RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Amplă acțiune rutieră pe raza județului. Șofer depistat pe raza comunei Valea Seacă conducând o mașină cu 103 km/h

Miercuri, 2 aprilie, efectivele de poliţie rutieră din cadrul Biroului Drumuri Naţionale şi Europene şi ale structurilor de profil, în colaborare cu poliţişti de frontieră, au organizat şi executat acţiuni pe raza întregului judeţ pentru combaterea accidentelor rutiere, pe linia depistării şi sancţionării conducătorilor de autovehicule care nu acordă prioritate de trecere pietonilor care au acest drept sau care nu respectă regimul legal de viteză.

 În cadrul acţiunii desfăşurate s-au obţinut următoarele rezultate :

Sancţiuni contravenţionale aplicate = 305,

  

Valoare sancţiuni = 67.465 lei;

                 din care:

                                 -pentru nerespectarea regimului legal de viteză = 120;

                                -pentru neacordare prioritate pietoni = 11;

                                -alte abateri = 174;

Permise de conducere reţinute = 24,

                 -pentru nerespectarea regimului legal de viteză = 8;

                 -pentru neacordare prioritate pietoni = 11;

                 -alte abateri = 5

Certificate de înmatriculare reţinute = 6;

 

A fost depistat B. Vasile, de 44 ani, din comuna Tătăruşi, judeţul Iaşi, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 208, în localitatea Valea Seacă cu viteza de 103 km/h, control radar (limita legală fiind de 50 km/h). Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 765 lei şi s-a dispus reţinerea permisului de conducere în vederea suspendării pentru o perioadă de 90 zile.

 A fost depistat B. Constantin, de 64 ani, din comuna Aroneanu, jude ţ ul Iaşi, care conducea un autoturism pe şoseaua Moara de Foc din municipiul Iaşi, iar la o trecere pentru pietoni nu a oprit şi nu a acordat prioritate de trecere unui grup de pietoni, angajaţi în traversarea regulamentară a părţii carosabile. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 340 lei şi s-a dispus reţinerea permisului de conducere în vederea suspendării pentru o perioadă de 30 zile.

 A fost depistat I. Cătălin, de 37 ani, din municipiul Vaslui, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 24, în comuna Schitu Duca, cu viteza de 110 km/h, control radar (limita legală fiind de 50 km/h). De asemenea, în sarcina acestuia s-a reţinut efectuarea mai multor depăşiri neregulamentare până la momentul opririi şi că nu avea asupra sa documentele obligatorii, prevăzute de legislaţia în domeniu. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1615 lei şi s-a dispus reţinerea permisului de conducere în vederea suspendării pentru o perioadă de 90 zile.

IPJ Iași

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Related posts

O tânără de 17 ani s-a spânzurat în localitatea Hodora, comuna Cotnari

Redacția

Pășcăneni depistați la pescuit ilegal pe râul Siret cu plasă monofilament

Redacția

Accident rutier cu patru victime la Soci!

Redacția
Încarcă...