RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Amendă și marfă confiscată la o societate comercială din Pașcani

Administratorul unei societăți comerciale din Pașcani care comercializează produse textile a fost sancționat contravențional cu o amendă în valoare de 500 lei, iar în vederea confiscării s-a ridicat marfă în valoare de 638 lei. Sancțiunile s-au aplicat deoarece acesta nu a prezentat documentele legale de proveniență.

 

  

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pașcani au demarat o acțiune în scopul prevenirii și combaterii infracționalității stradale, a actelor de comerț ilicit și a evenimentelor rutiere, precum și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică. Aceștia au intervenit marți, 28 august 2018, în intervalul orar 8:30- 13:30.

În cadrul acțiunii au fost controale în cele două piețe agroalimentare din oraș. „Au fost verificate 31 unităţi de alimentaţie publică şi legitimate 73 de persoane. Au fost controlate 20 de autovehicule. Poliţiştii au aplicat 29 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 15.225 lei, iar restul pentru alte abateri. Au fost reţinute două permise de conducere şi retras un certificat de înmatriculare. Au fost ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare de 638 lei, precum şi suma de 250,5 lei”, se arată în comunicatul de presă emis de IPJ Iași.

Polițiștii au sancționat un bărbat de 37 de ani din municipiul Pașcani cu o amendă în valoare de 500 pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Un bărbat de 50 de ani din comuna Ruginoasa a fost prins în timp ce conducea un autovehicul cu viteza de 108 km/h pe raza suburbiei Blăgești. Acesta a fost sancționat cu o amendă în valoare de 2.175 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării.

Related posts

Vicepreședinta sindicatului „Spiru Haret” implicată într-un accident rutier produs la ieșire din Ruginoasa (Foto – Video)

Oana Cordoneanu

Un deceniu de puşcărie pentru ucigaşul unui bătrân din Mirosloveşti

Redacția

Un bărbat s-a sinucis, după ce și-a omorât partenera

Redacția
Încarcă...