RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Alunecare de teren in China: 22 de cladiri s-au prabusit din cauza neglijentei constructorilor.

Dezastru de proportii in orasul Shenzen, un important centru industrial din sudul Chinei. Cel putin 27 de persoane sunt date disparute in urma unei alunecari de teren.

  

 

Potrivit BBC, 22 de cladiri dintr-un parc industrial s-au prabusit in urma unei alunecari de teren. Aproape 1.000 de oameni au fost evacuati iar 4 au fost scosi – in viata – dintre daramaturi. Alte 27 de persoane sunt date insa disparute. La fata locului se afla mai bine de 1.500 de pompieri si membri ai echipelor de salvare.

O suprafata de 20.000 de metri patrati a fost acoperita de pamant in urma alunecarii. Primaria din Shenzen a anuntat ca, in urma catastrofei s-a produs si o explozie la o benzinarie din zona.

Cauza catastrofei se pare ca este graba developerilor chinezi, care au depozitat in ultimii ani tot pamantul ce le-a ramas dupa constructia cladirilor in apropierea acestora, formand un deal inalt de 100 de metri. Acesta s-ar fi surpat din cauza ploilor din ultima perioada, doborand blocurile de langa el, care s-au prabusit “ca niste popice”, afirma martorii oculari.

Advertisements
Advertisements

Sursa: StirileProTV.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}  

Related posts

Cele mai neprietenoase oraşe din lume. Poziţia oraşului care a ocupat locul întâi a fost influenţată de ”localnicii clasificaţi ca fiind distanţi şi rezervaţi”

Redacția

ANUNT PIERDERE CERTIFICATE CONSTATATOARE

Redacția

Anunturi angajare Unitatea Militara 01405 Muncelu de Sus

Redacția
Încarcă...