RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Alarmă la Colegiul ”Unirea”. Acoperișul căminului a ars, iar două victime au fost salvate de pompieri

Acesta a fost scenariul pus în aplicare astăzi de pompierii pășcăneni, alături de conducerea Colegiului CF ”Unirea” Pașcani.
Începând cu ora 11.00, în curtea Colegiului din zona vale a fost forfotă mare, asta pentru că aici a avut loc o simulare de incendiu pe care unitatea de învățămând a avut-o alături de Secția de Pompieri Pașcani.

Directorul adjunct al Colegiului, Vasile Sofron a sunat la 112 anunțând că aici are loc un incendiu la acoperișul căminului, iar imedat s-a procedat la evacuarea tuturor celor din incinta clădirii. Mai apoi, un tânăr ar fi fost lovit în urma acestui incendiu, iar pompierii au intervenit pentru scoaterea lui din cămin. În cadrul exercițiului de stingere a incendiului, unui pompier i s-ar fi făcut rău și el fiind evacuat imediat.Comadantul subunității de Pompieri Pașcani, Sandu Vornic s-a arătat mulțumit de cele realizate de oamenii săi și spune că această colaborare cu unitatea de învățământ este utilă pentru toată lumea.

Advertisements

”Am realizat un exercițiu de pregătire al personalului subunității și în același timp directorul adjunct al Colegiului ”Unirea” a efectuat un exercițiu de evacuare, ceea ce este firesc în situații de urgență. Am luat în calcul și situația în care un pompier ar putea fi rănit.  Sperăm ca la finalul exercițiului de astăzi să obținem obiectivele stabilite”, ne-a declarat Sandu Vornicu, comandant ISU Pașcani.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Constantin Șerban și-a depus demisia

Redacția

Elevii de clasa a XII-a se obișnuiesc, în cadrul simulării, cu rigorile examenului de bacalaureat

Redacția

Ce şcoli din județ se închid în acest an

Redacția
Încarcă...