NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

MRU, mesaj pentru români din Ruginoasa. Edilul localității i-a explicat fostului premier de ce are șanse să ajungă președinte

Mihai Răzvan Ungureanu, liderul partidului Forța Civică, a avut programată astăzi o conferință de presă la Ruginoasa. Liderul național a vorbit ziariștilor despre probleme din țară și a comentat modul cum autoritățile au acționat în cazul accidentului din Munții Apuseni.

Mihai Răzvan Ungureanu a fost extrem de critic la adresa Guvernului USL, care în opinia sa nu a luat măsurile așteptate de români. Întrebat ce mesaj le transmite cetățenilor și politicienilor care vor fi prezenți mâine la Iași Ungureanu a spus:

“În ceea ce privește decența care ar fi trebuit să o aibă, inclusiv cei de la Iași, nu mă aștept la nimic. Mesaj pentru politicieni nu am, pentru Români da: nu îi lăsați să omoare țara”.

Advertisements
  

Tot astăzi de la orele 14.00 liderul Forța Civică a avut o întâlnire cu membrii și simpatizanții formațiunii politice. Prezent la acest eveniment primarul Ionel Moraru i-a transmis lui Mihai Răzvan Ungureanu că toți candidații la Palatul Cotroceni care au trecut prin Ruginoasa, au ajuns președinți de țară. În replică liderul Forței Civice i-a transmis primarului să nu îl primească la Ruginoasa pe Crin Antonescu.      

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ce le mai transmit păşcănenii şefilor Primăriei la audienţe

Ema Roman

Ședință extraordinară de Consiliu Local Pașcani

Oana Cordoneanu

Mașină blocată într-un canal, după ce capacul a cedat. Proprietarul a cerut ajutorul Primăriei

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site