RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Agresorul fetiței de șapte ani ajunsă pe mâinele medicilor, este chiar bunicul ei

Polițiștii Secției 6 Rurală Pașcani au reușit să facă lumină în cazul fetiței de 7 ani, agresată , care a ajuns în Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Municipal. Din verificările acestora a rezultat faptul că minora a fost lovită de bunicul ei.

  

 

 Incidentul s-a petrecut în ziua de 10 ianuarie. Fata se afla în casa bunicilor din Ruginoasa. Între ei a izbucnit un scandal, iar bătrânul ar fi sărit să își lovească femeia. Fetița s-a panicat și a început să plângă, iar bunicul acesteia și-ar fi vărsat nervii pe ea.

 Copila a ajuns în Compartimentul de Primiri Urgențe adusă de mama sa în vârstă de 25 de ani. Minora a fost diagnosticată cu traumatism cranio-facial și o contuzie cervicală. De aici mama a decis să o transporte pentru investigații suplimentare la Spitalul Sfânta Maria din Iași.

 Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru lovire și alte violențe. Familia copilei nu a depus plângere pe numele bătrânului.

 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Familie din Botoșani, trezită din somn și luată pe sus de mascații care au greșit adresa: “Copilul e speriat şi plânge când bate cineva la uşă”

Redacția

Măcel cu toporul în dormitorul conjugal, în somn, pe timp de noapte. ”Am acoperit copiii“

Redacția

Acțiune a polițiștilor de la Biroul Rutier pentru depistarea șoferilor ce nu poartă centură de siguranță

Răzvan Grecu
Încarcă...