RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Iași: Mită oferită de un candidat la obținerea permisului de conducere, sesizată de examinator prin apel la Call-Center anticorupție 0800.806.806

Astăzi, 07.03.2024, un agent de poliţie din cadrul  Serviciului Public Comunitar Regim Permise Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Iaşi, în calitate de examinator auto, a sesizat linia Call-center anticorupție 0800.806.806 cu privire la o faptă de dare de mită.

Acesta a semnalat faptul că, fiind desemnat să participe la examinarea candidaţilor programaţi în vederea susţinerii probei practice pentru a obţine permisul de conducere, a fost abordat de către un candidat care i-a oferit suma de 350 euro, odată cu înscrisurile prezentate pentru examinare, în scopul  facilitării  promovării examenului practic.

Ofițerii de poliție din cadrul Serviciului Județean Anticorupție Iaşi au procedat de îndată la constatarea infracțiunii flagrante, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi pentru probarea infracțiunii de dare de mită.

Related posts

Pescar fără permis sau autorizaţie, prins de poliţişti pe râul Siret

Ema Roman

Mega fraudă de 1,6 milioane de euro în Bacău. Schema prin care mai mulţi indivizi ar fi luat ilegal bani de la UE și statul român

Redacția

Mandat de executare pus în aplicare de polițiștii pășcăneni

Răzvan Grecu
Încarcă...