RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Aflată în criză, Liverpool își scoate vedeta la vânzare

Red. Sport • HotNews.ro

Liverpool și-a surprins din nou într-un mod neplăcut fanii, formația pregătită de Jurgen Klopp pierzând, scor 3-0, meciul jucat în Premier League pe terenul celor de la Wolverhampton.

Mo SalahFoto: Action Plus Sports Images / Alamy / Alamy / Profimedia

  

Jurgen Klopp, dezamăgit după eșecul cu Wolverhampton din Premier League: „Nu există scuze”

Mo Salah, scos la vânzare de Liverpool

„Cormoranii” se zbat la jumătatea ierarhiei din Anglia (se află pe locul 10, la 11 puncte distanță de ultimul loc care asigură prezența în Champions League), echipa fiind departe de așteptările fanilor de pe Anfield.

Conform Calciomercato, în vară trupa din Liverpool ar putea trece printr-un amplu proces de schimbare a lotului, iar printre cei care au șanse mari să părăsească gruparea de pe Anfield se numără și vedeta Mohamed Salah.

Egipteanul ar putea fi lăsat să plece în schimbul a 80 de milioane de euro, iar PSG este interesată de aducerea atacantului.

Pe lângă Salah, pe lista posibilelor plecări se mai află fundașii centrali Joel Matip (31 de ani) și Nat Phillips (25 de ani).

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Traficul în prima zi de relaxare: Trei accidente rutiere într-o oră, în această dimineață, pe străzile din România

Redacția

Pentagonul spune că referendumurile organizate de Rusia în estul Ucrainei sunt o „distragere a atenţiei”

Redacția

LIVE Ziua 17 de război: Zelenskyi transmite că negocierile pentru pace nu vor începe decât după o încetare a focului / Separatiştii pro-ruşi, susţinuţi de trupele ruse, continuă să câştige teren la Mariupol / Ucraina susține că a ucis 12.000 de soldați ruși / Lupte grele în jurul Kievului

Redacția
Încarcă...