RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Adomniței nu știe cum îl cheamă pe primarul Pașcaniului

Momente penibile pentru presedintele Consiliului Judetean, Cristian Adomnitei, la deschiderea oficiala a Zilelor Municipiului Pascani. Edilul sef al CJ-ului dovedeste inca o data ca nu are niciun interes in a sprijini municipiul, asa dupa cum tot le promite cetatenilor.

In afara de faptul ca a fost surprins motaind la discursurile sustinute de ceilalti colegi politici, Cristian Adomnitei i-a spus primarului municipiului Pascani Neculai Pantazi, in loc de Dumitru Pantazi. Dezinteresul lui Adomnitei fata de liderii locali a fost scos in evidenta si de catre ceilalti politicieni. In discursul sustinut la acelasi eveniment de catre primarul Iasului, Gheorghe Nichita l-a corectat pe Cristian Adomnitei spunandu-i care este numele primarului pascanean. Nici primarii din comunele arondate municipiului Pascani nu mai sunt interesati sa-l mai asculte sau sa-l mai creada pe sef CJ. Acestia sunt suparati de faptul ca sunt tratati superficial atunci cand merg sa-i prezinte problemele cu care se confrunta.

sursa: Bzi.ro

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Sondaj: Mai bine de jumătate din cetățeni au o părere „proastă sau foarte proastă” despre Klaus Iohannis. Alegerile prezidențiale din 2024 se anunță extrem de strânse

Redacția

Averile senatorilor ieşeni au crescut și de cinci ori din ziua în care i-am votat

Redacția

Start de campanie pentru Liliana Romaniuc:”Lipsa unui program politic al contracandidaților mă determină să afirm că nu îi cunosc”(VIDEO)

Marius Parteni
Încarcă...