NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Administratorul Public a renunțat la toate Consiliile de Administrație din care făcea parte

Decizie surprinzătoare a lui Gică Zanet, administratorul public al municipiului Pașcani. Cel considerat omul de legătură al primarului, s-a retras din toate Consiliile de Administrație ale instituțiilor din subordinea Consiliului Local și al Primăriei. Informația a fost confirmată de secretarul Mircea Zuzan.

Din motive personale domnul Gică Zanet a renunțat la calitatea de membru în Consiliile de Administrație al instituțiilor din subordinea Primăriei și Consiliului Local”, a explicat Zuzan.

  

Administratorul public nu a putut fi contactat pentru a explica decizia luată.

Adevăratele motive care au stat la baza deciziei lui Gică Zanet nu se știu. Sunt zvonuri că a renunțat la această calitate deoarece în ședințele la care participa avea discuții contradictorii chiar cu secretarul Zuzan.

Un alt motiv ar putea fi relațiile economice pe care societatea la care este acționar le are cu societățile din subordinea autorității locale. Cererile de informare publică formulate de Actualitatea Tv și newspascani.com în această privință e posibil să îl fi ajutat să înțeleagă că este într-un conflict de interese.

Decizia lui Zanet nu blochează activitatea Consiliilor de Administrația, care oricum ar trebui reorganizate conform Ordonanței de Guvern 109/2011.

Noii membri trebuie selectați în majoritate din afara societăților din subordine, iar directorii instituțiilor nu mai pot ocupa funcția de președinte al acestor consilii. Primarul Dumitru Pantazi declara săptămâna trecută că vor fi demarate procedurile astfel încât ordonanța să fie pusă în aplicare.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Declarația scrisă rămâne în vigoare și în starea de alertă, pentru cei care ies din localitate

Redacția

Acțiune a Poliției Rutiere: Un șofer din Pașcani a rămas fără permis la Târgu Frumos

Redacția

CA-ul de la Eco Salubritate blocat. Aleșii așteaptă degeaba un răspuns la plângerea angajaților

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site