RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Actorul Nick Pasqual, ARESTAT după ce și-a înjunghiat de 20 de ori fosta iubită. Voia să fugă în „patria drogurilor”. Acum riscă închisoare pe viață

Actorul Nick Pasqual, cunoscut pentru rolul său din „How I Met Your Mother”, a fost arestat în Texas după ce și-a înjunghiat fosta iubită, Allie Shehorn, de peste 20 de ori și a încercat să fugă în Mexic.

Pasqual, în vârstă de 34 de ani, a fost reținut și se află acum într-o închisoare din Texas, așteptând extrădarea în California pentru a se confrunta cu acuzații de tentativă de omor, efracție și violență domestică.

Incidentul a avut loc pe 23 mai în casa lui Shehorn din Los Angeles.

Potrivit procurorului districtual din Los Angeles, Pasqual este acuzat de tentativă de omor, efracție de gradul întâi într-o locuință cu o persoană prezentă și rănirea unui partener intim.

  

Dacă va fi găsit vinovat, el riscă pedeapsa cu închisoarea pe viață.

Allie Shehorn, un renumit makeup artist, a fost înjunghiată de peste 20 de ori în atacul brutal. Ea a lucrat pe seturile unor filme populare precum „Mean Girls”, „Rebel Moon” și „Babylon”.

Shehorn și Pasqual s-au întâlnit inițial pe platourile de filmare ale filmului „Rebel Moon”. Recent, Shehorn depusese un ordin de restricție împotriva lui Pasqual.

Procurorul districtual din LA,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Activista de mediu Greta Thunberg, reținută în Germania! Ce s-a întâmplat la protestul din satul Luetzerath | FOTO&VIDEO

Redacția

POLITICO | Statele UE au ajuns la un acord în ceea ce privește migrația. Polonia și Ungaria au votat împotrivă, iar Austria s-a abținut

Redacția

Angela Merkel, ceremonie de adio. Ce piese muzicale a ales fostul cancelar al Germaniei pentru acest eveniment

Redacția
Încarcă...