NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Actorul Marius Manole: „Da, mi s-a propus funcţia de ministru al Culturii în Guvernul Cioloș”

Actorul Marius Manole a declarat pentru News.ro că i s-a propus funcţia de ministru al Culturii în viitorul cabinet Dacian Cioloş, dar nu se hazardează întrucât „sunt acum discuţii şi vor fi surprize”. În cele din urmă, USR a nominalizat-o pentru Ministerul Culturii pe Iulia Popovici, fost secretar de stat.

„Da, mi s-a propus şi aş accepta, dar să nu ne hazardăm, sunt acum discuţii şi vor fi surprize”, a afirmat actorul Marius Manole, după ce numele său s-a aflat pe lista de nominalizări de miniştri în viitorul cabinet ce va fi propus de Dacian Cioloş.

Actorul a comentat problemele cu care domeniul culturii s-a confruntat de-a lungul anilor, ce ar trebui făcut, subliniind că de 30 de ani niciun ministru al Culturii nu şi-a dorit „realmente” să facă ceva pentru Cultură.

„De 30 de ani, au fost foarte puţini miniştri care realmente să şi merite să fie acolo, care să aibă şi o carieră, să şi vrea să facă ceva, au foarte puţini care au făcut lucruri, Ion Caramitru a făcut lucruri pentru patrimoniu, nu pentru breasla lui, dar în rest chiar a făcut, probabil c

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Un donator de sânge, confirmat cu coronavirus. Mai mulţi angajaţi ai centrului de transfuzii, izolare la domiciliu

Redacția

Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată la Sistemul Energetic National

Redacția

Sportivul moldovean Victor Ciobanu a devenit campion mondial la lupte greco-romane

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site