NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Activitate PSI la parohia Lespezi

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Teofan, Arhiepiscopul Iașilor și Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, la parohia Lespezi din protopopiatul Pașcani s-a desfășurat o activitate de P.S.I.-S.U.

În bază „Protocolului de prevenire” încheiat între Arhiepiscopia Iașilor și Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Mihail Sturdza” al Județului Iași, la Parohia „Sfinții Voievozi” Lespezi din cadrul Protopopiatul Pașcani, s-a desfășurat pentru a doua oară o activitate P.S.I. -S.U.

Acțiunea susținută de echipajul de pompieri din cadrul Secției Pașcani s-a desfășurat în cadrul „Taberei din pridvorul satului” organizată de părintele Petru Tărăboi. Au participat aproximativ 120 de tinerii, alături de câțiva părinți.

Advertisements

Cu această ocazie a fost prezentat echipamentul din dotarea autospecialei adusă la acțiune, noțiunile de prim ajutor în caz de situații de urgență, cât și măsuri pentru prevenirea și stingerea incendiilor. La final tinerii au adresat întrebări echipajului de pompieri și au fost martorii stingerii focului de tabără cu jet de apă.

Advertisements
  

mmb

Advertisements
Advertisements

Related posts

Trei zile de sărbătoare și distracție la Tătăruși! (Foto)

Redacția

În atenția cetățenilor din comuna Ciohorăni!

Redacția

Autoritățile locale din comuna Hărmănești au depus jurământul

Marius Parteni
Încarcă...