NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Acțiune a polițiștilor în Pașcani și Moțca. Zeci de amenzi aplicate de oamenii legii

Polițiștii pășcăneni au desfășurat o amplă acțiune în acest sfârșit de săptămână pentru combaterea și prevenirea infracționalității pe raza municipiului cât și  a localității Moțca, dat fiind faptul că aici au avut loc Zilele Comunei.

 

 Cu această ocazie cei peste 40 de polițiști au aplicat un total de 39 de sancțiuni cu o valoare totală de 5.860 ron.

  

 La Pașcani, acțiunea s-a desfășurat sâmbătă, unde oamenii legii au verificat în special cluburile și discotecile. În urma acestei verificări, 5 persoane au fost conduse la sediul Poliției pentru audieri, iar 6 persoane au primit avertismente.

De exemplu, Dan P. de 20 ani din Pașcani a făcut scandal într-un club din Sodomeni, iar pentru fapta sa a fost amendat cu 500 lei.În aceeași seară, polițiștii de la Biroul Rutier Pașcani au desfășurat o acțiune pentru depistarea șoferilor care nu respectă legea. Cu această ocazie au fost verificate 26 de autoturisme și aplicate 11 sancțiuni.

 Duminică, polițiștii s-au mutat la Moțca, unde au avut loc Zilele Comunei. Și aici, oamenii legii au aplicat o serie de sancțiuni, dar au și confiscat mai multe produse. De exemplu, de la o societate comercială, au reținut 15 pachete de țigări de contrabandă și 5 litri de băuturi alcoolice contrafăcute, iar administratorul a fost amendat cu 1000 lei.

Per total, au fost verificați 11 agenți economici, au fost aplicate 22 de sancțiuni cu o valoare totală de 3640 lei.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Pășcăneni amendați de Poliția Locală: Unul asculta muzică cu volumul la maxim, iar altul a vrut să își bată soția în scara blocului

Marius Parteni

Accident rutier pe strada Gării

Redacția

Accident auto in strainatate: ce faci in situatia pagubitului, dar si in cazul in care tu esti cel vinovat

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site