NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Accident rutier la Gâștești: Trei mașini implicate, 7 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale (FOTO)

Un accident rutier, în care au fost implicate un microbuz de transport marfă, o autoutilitară și un autoturism, a avut loc astăzi în jurul orelor 11.30 pe Drumul Național Pașcani – Moțca, pe raza suburbiei Gâștești.

Șapte persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, printre care patru adulți și trei copii. Totul s-a întâmplat, din primele informații, din cauza neatenției șoferului de pe microbuzul de transport marfă. Acesta se deplasa spre Pașcani. El nu a văzut din timp intențiile șoferului autoutilitarei, ce se afla în fața sa și care se semnaliza pentru virajul la stânga.

  

Microbuzul a lovit autoutilitara, pe care a proiectat-o într-un autoturism marca BMW, condus de un șofer care se deplasa spre Moțca.

În urma acestui accident a rezultat rănirea mai gravă a șoferului de pe microbuz, rănirea ușoară a șoferului autoutilitarei, femeii și celor două fete care îl însoțeau, a șoferului de la volanul mașinii BMW, soției acestuia și copilului.

La fața locului au ajuns echipaje cu medic de la Serviciul de Ambulanță Pașcani, SMURD și Poliția Rutieră. După acordarea îngrijirilor medicale în Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Municipal au fost transportate o parte din victime.

Vom reveni.  

Advertisements

Related posts

Cum a ajuns o bandă de cămătari extrem de violenţi să pună stăpânire pe un oraş din România. Zeci de datornici săraci, bătuţi cu biciul în văzul propriilor copii

Redacția

Razie în târgurile din Lespezi şi Hălăuceşti

Ema Roman

BLOCADA II – 2014: activități și rezultate obținute la nivelul județului Iași în perioada 15-21 august 2014

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site