RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Accident rutier grav în localitatea Conțești

Un accident  rutier ce putea avea urmări tragice s-a produs în această dimineață, pe raza localității Conțești, din comuna Valea Seacă.

 

  

 

Șoferul unui autotursim Dacia s-a angajat în depășirea unei căruțe, fără a se asigura, iar din sens opus venea un alt șofer la volanul unei mașini marca Opel. Cum bărbatul care intrase în depășire nu a mai reușit manevra, cele două autotursime s-au ciocnit, iar în urma impactului, Opel-ul a ieșit în afara părții carosabile, răsturnându-se cu roțile în sus.

Ambele mașini implicate în evenimentul rutier au suferit pagube însemnate. Din fericire, niciun pasager nu a fost rănit, aceștia ieșind pe picioarelor lor din autovehiculele avariate.

Conform martorilor, șoferul Daciei oprise în stația din Conțești, de unde preluase câteva persoane, plecând ulterior spre Pașcani. Pe de altă parte, autotursimul Opel se îndrepta spre centrul comunei Valea Seacă.

Polițiștii Biroului Rutier fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a ajuns la producerea evenimentului rutier și cine se face vinovat. 

Related posts

Bărbat reținut de polițiști după ce și-a bătut concubina, a distrus o ușă, apoi s-a urcat băut la volan deși nu avea permis

Redacția

Accident rutier la intrare în Pașcani: Șofer sucevean, la un pas de tragedie

Marius Parteni

Familia pășcăneanului care și-a dat foc la apartament este disperată. Fiul său încearcă să îl interneze la Spitalul Socola Iași (FOTO)

Răzvan Grecu
Încarcă...