NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Accident în Vaslui: Un autoturism a căzut într-un râu / Cinci tineri se aflau în mașină

Cinci persoane au fost transportate de urgență la spital în urma unui accident petrecut în comuna Poienești, județul Vaslui, anunță Ziarul de Vaslui.

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit luni dimineață cu două autospeciale de stingere echipate cu module pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerare grea, două ambulanțe SMURD și echipaje specializate, pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs pe DJ 245, în raza localității Oprișița, comuna Poienești.

În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau cinci persoane. La fața locului au fost deplasate și ambulanțe aparținând SAJ Vaslui.

La sosirea echipajelor de intervenție, a fost găsit un autoturism căzut în râul Racova, trei dintre cele cinci persoane fiind încarcerate. Două dintre cele trei persoane încarcerate, au fost în pericol de înec.

Advertisements
  

Celelalte două persoane au fost evacuate de localnici și alți participanți la trafic. Concomitent cu desfășurarea operațiunilor pentru descarcerare, victimele au fost evaluate medical și au primit primul ajutor.

Advertisements

Echipajul ambulanței de terapie intensivă mobilă a preluat un bărbat în vârstă de aproximativ 23 ani, pe care la transportat intubat și în stare de inco

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Microîntreprinderile fără salariați și cele de consultanță trec la impozit pe profit. Ordonanța 16/2022, de modificare a Codului fiscal, s-a publicat în Monitorul Oficial.

Redacția

Un român, cel mai periculos pedofil din Spania! A profitat de mai multe fetițe!

Redacția

Numirea lui Alexandru Stănescu în conducerea ANRE a fost declarată neconstituţională

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site