RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Abandonată la naștere, Alina din Iași și-a găsit mama naturală, după 31 de ani: „A mers la discotecă cu cineva, a fraierit-o să se culce cu el și așa am rezultat eu”

O tânără româncă și-a căutat cu disperare mama naturală timp de 14 ani, iar în toamna anului 2022 a reușit, în sfârșit, să o cunoască pe femeia care a adus-o pe lume. Iată povestea emoționantă a Alinei Pâșu.

Tânăra în vârstă de 31 de ani mărturisește că întâlnirea mult așteptată nu a fost atât de emoționantă pe cât și-a imaginat, entuziasmul micșorându-se în decursul anilor în care timp a căutat-o.

Alina Elena Pâșu a fost dată spre adopție la vârsta de doi ani, fiind crescută de o profesoară de la Facultatea de Filosofie și Științe Social Politice din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Sursă Foto – Facebook

  

Deși nu știa că este adoptată, Alina, acum în vârstă de 31 de ani, a simțit mereu legătura dintre ea și mama sa este una nu foarte apropiată.

La vârsta de 17 ani, bănuiala fetei s-a confirmat, iar de atunci românca a făcut tot felul de demersuri pentru a-și găsi părinții adevărați.

Timp de 14 ani a sperat să își strângă mama în brațe

În urmă cu aproximativ patru luni, Alina Elena Pâșu și-a cunoscut,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

O jurnalistă din Italia a fost dată jos din avion, alături de o turistă, la plecarea spre Atena. Care a fost MOTIVUL și cum s-a încheiat incidentul

Redacția

O actriță de doar 26 de ani a fost GĂSITĂ FĂRĂ SUFLARE în locuința sa. Jung Chae-yul juca în producţia Netflix „Zombie Detective”

Redacția

NATO și Germania exclud un răspuns militar în cazul unei agresiuni a Rusiei împotriva Ucrainei

Redacția
Încarcă...