NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

A X-a ediție a Galei Actualitatea TV a fost amânată!

Cea de a X-a ediție a Galei Actualitatea TV a fost amânată pe fondul măsurilor luate de Guvern pentru a preveni o epidemie de coronavirus. Evenimentul ce are loc anual, la începutul lunii martie, va fi reprogramat cel mai probabil în luna iulie a acestui an.

Reamintim că în cadrul Galei Actualitatea TV sunt desemnate nouă distincții, celor care au excelat în anul precedent în: Sport, Educație, Cultură și Spiritualitate, Sănătate, Servicii de Intervenție, Afaceri, Administrație şi Politică. Totodată, împreună cu dumneavoastră desemnăm şi Personalitatea Anului.

Secretarul de stat Raed Arafat a anunțat miercuri dimineață, la finalul ședinței de la sediul Ministerului de Interne, că au fost stabilite noi restricții pentru a limita răspândirea infecțiilor cu coronavirus. Conform unei hotărâri adoptate astăzi, în România se interzic până pe 31 martie activitățile culturale, religioase, științifice și de divertisment cu peste 100 de persone. De asemenea, muzeele vor fi închise până la finalul lunii.

loading...
Advertisements

Related posts

Ziua Marinei. Exercițiu demonstrativ cu 3.000 de militari, la Constanța

Redacția

Cursuri noi la Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi

Redacția

Spectacol extraordinar pentru profesorii pensionari de Biologie, din Pașcani (VIDEO)

Ema Roman
Încarcă...