RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

A născut acasă, iar copilul a murit. Acum este cercetată de polițiști!

Inconștiența și sărăcia a determinat o femeie să nască acasă fără a solicita asistență medicală. Toate acestea deși în România asistența medicală este gratuită în astfel de cazuri. Incredibilul caz s-a întâmplat în această dimineață, în comuna Hărmănești.

Gabriela Amăriuței este la 42 de ani mamă a 6 copii. Datorită sărăciei în care trăiește niciunul dintre aceștia nu mai stau cu ea, toți fiind în centre de plasament. Locuința familiei Amăriuței este undeva în câmp, iar utilități ca apă, curent, gaz sau telefonie nu există în această casă. Cu toate acestea femeia s-a hotărât să nască acasă, iar după aceea cu pruncul în brațe să iasă la drum pentru a chema o salvare.

A fost însă prea târziu pentru nou născut, acesta murind până la venirea medicilor.

  

“În dimineața zilei de 7 ianuarie 2013 o femeie de 42 de ani din comuna Hărmănești a născut la domiciliu un copil fără asistență medicală. În cauză s-au început cercetările pentru a se stabile circumstanțele decesului. Cadavrul nou născutului a la fost trimis la Institutul de Medicină Legală Iași pentru a fis stabilită cu exactitate cauza decesului, ” a declarat pentru Actualitatea TV, Tiberiu Dogaru adjunctul șefului Poliției Pașcani.

Advertisements
Advertisements

Femeia este acum cercetată acum de polițiști, mai ales că sub îngrijirea acesteia, în trecut, i-a murit și un copil de 6 ani.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Festivalul de Datini și Obiceiuri din Moțca

Marius Parteni

Hălăucești: De marți începe distribuirea pachetelor cu produse alimentare

Redacția

Bani pentru drumurile calamitate

Redacția
Încarcă...