NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

A născut acasă, iar copilul a murit. Acum este cercetată de polițiști!

Inconștiența și sărăcia a determinat o femeie să nască acasă fără a solicita asistență medicală. Toate acestea deși în România asistența medicală este gratuită în astfel de cazuri. Incredibilul caz s-a întâmplat în această dimineață, în comuna Hărmănești.

Gabriela Amăriuței este la 42 de ani mamă a 6 copii. Datorită sărăciei în care trăiește niciunul dintre aceștia nu mai stau cu ea, toți fiind în centre de plasament. Locuința familiei Amăriuței este undeva în câmp, iar utilități ca apă, curent, gaz sau telefonie nu există în această casă. Cu toate acestea femeia s-a hotărât să nască acasă, iar după aceea cu pruncul în brațe să iasă la drum pentru a chema o salvare.

A fost însă prea târziu pentru nou născut, acesta murind până la venirea medicilor.

  

“În dimineața zilei de 7 ianuarie 2013 o femeie de 42 de ani din comuna Hărmănești a născut la domiciliu un copil fără asistență medicală. În cauză s-au început cercetările pentru a se stabile circumstanțele decesului. Cadavrul nou născutului a la fost trimis la Institutul de Medicină Legală Iași pentru a fis stabilită cu exactitate cauza decesului, ” a declarat pentru Actualitatea TV, Tiberiu Dogaru adjunctul șefului Poliției Pașcani.

Femeia este acum cercetată acum de polițiști, mai ales că sub îngrijirea acesteia, în trecut, i-a murit și un copil de 6 ani.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Unirea Mircești a câștigat Cupa României la fotbal, faza județeană! (VIDEO)

Marius Parteni

Zilele Rezervației Forestiere Tătăruși, ediția a III-a. Artiști precum Delia, Xonia, Ion Paladi, Mioara Velicu și Daggu Project vor întreține atmosfera în decursul celor 3 zile de sărbătoare

Teona Gherasim

5 km de drum modernizat grație investiției în parcul eolian de la Vânători. O firmă din Pașcani execută o bună parte din lucrare

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site