NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Program de furnizare apă potabilă în comunele Lespezi și Tătăruși 

Din cauza creșterii consumului de apă, resursele din rezervoarele de înmagazinare ApaVital se epuizează cu rapiditate, fiind necesară refacerea periodică a acestora.
În aceste condiții, în perioada 1 septembrie – 19 septembrie 2022 (inclusiv), pentru refacerea rezervelor de apă potabilă, ApaVital se află în neplăcuta situație de a furniza apă potabilă după program, zilnic, în intervalul orar estimat 16.00 – 8.00, către utilizatorii din localitatea Lespezi, din comuna Lespezi.
În perioada 1 septembrie – 19 septembrie 2022 (inclusiv), pentru refacerea rezervelor de apă potabilă, ApaVital se află în neplăcuta situație de a furniza apă potabilă după program, zilnic, în intervalul orar estimat 6.00 – 18.00, către utilizatorii din localitățile Tătăruși, Pietrosu și Uda, din comuna Tătăruși.
La reluarea furnizării, există posibilitatea ca apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate, situație în care robinetul trebuie lăsat deschis timp de câteva minute, pentru ca apa să revină la caracteristicile normale de potabilitate. Dacă situația persistă, sunați la ApaVital, iar o echipă de lucru specializată se va deplasa în zonă pentru a soluționa problema sesizată. 
În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iași recomandă utilizatorilor afectați să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere.
Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Zilele Școlii Gimnaziale A.I. Cuza din Ruginoasa

Oana Cordoneanu

Sediu pentru pompierii voluntari din Lespezi (VIDEO)

Redacția

Ziua Tineretului sărbătorită pe 1 mai, la Parohia Romano-Catolică Hălăucești

Redacția
Încarcă...