RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

A murit intoxicată cu o substanţă necunoscută. Pacienta a fost dusă în trei spitale

O femeie în vârstă de 40 de ani a murit în condiţii ciudate, după ce a înghiţit o substanţă care nu a fost depistată de medici.

 Pentru că acuza stări de rău specifice consumului excesiv de alcool, aceasta a fost adusă la în cursul zilei de marţi la Institutul de Psihiatrie „Socola“ Iaşi. Când starea sa a început să se agraveze şi a intrat ulterior în comă, medicii psihiatri au trimis-o la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiridon“ din Iaşi. În urma observaţiilor, medicii au constatat că femeia are o intoxicaţie, însă nu au putut depista ce substanţă i-au provocat femeii starea de rău. Pentru că rinichii săi începuseră să nu mai funcţioneze normal, femeia a fost transferată din nou, de data aceasta la Spitalul Clinic „Dr. C. I. Parhon“, pentru dializă. În timpul nopţii de marţi spre miercuri, femeia a intrat în stop cardiac şi a murit în secţia de terapie intensivă (ATI).

  

„Pacienta a fost direcţionată la noi de la Spitalul Spiridon, pentru dializă. Imediat ce a ajuns în spital am început procedura, însă în cursul nopţii pacienta a intrat în stop cardio-respirator şi nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, astfel că în cele din urmă a fost declarat decesul“, a precizat dr. Ionuţ Nistor, purtătorul de cuvânt al Spitalului Parhon.

Doctorii spun că, având în vedere felul în care s-a manifestat intoxicaţia, femeia ingerase cel mai probabil o cantitate mare de antigel. Corpul acesteia a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Iaşi pentru efectuarea necropsiei. Rezultatele vor arăta cu exactitate ce substanţă a ucis-o pe femeie.

Apropiaţii acesteia nu au ştiut să le ofere medicilor informaţii despre ce ar fi putut înghiţi şi nici nu cred că există un motiv pentru care aceasta ar fi vrut să se sinucidă.

sursa www.ziaruldeiasi.ro

Related posts

Ice Bucket challenge de Pașcani: Pantazi vs. Grecu! Contractele la apă la control!

Marius Parteni

Ședință extraordinară de Consiliu Local

Redacția

Iarna vine după 20 noiembrie

Redacția
Încarcă...