RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

A MURIT George Robertson, actor în celebrul film „Academia de Poliție” / „În ciuda carierei sale, cel mai important obiectiv al său a fost să-i ajute pe alții”

George R. Robertson, actorul care a interpretat rolul șefului Hurst în filmul franciză „Academia de Poliție”, a murit la vârsta de 89 de ani. 

Familia sa a confirmat trecerea în neființă a actorului și a precizat că acesta a murit la Sunnybrook Health Sciences Center.

Actorul canadian George R. Robertson, devenit celebru pentru rolul șefului Henry J. Hurst, prezent în cele șase episoade ale peliculei „Academia de Poliție”, a murit la vârsta de 89 de ani.

Familia a transmis că Robertson „lasă moștenire multe realizări”, multe dintre acestea putând fi atribuite carierei sale îndelungate în filme și televiziune, conform People.

  

A murit George Robertson / Sursa foto: PeopleA murit George Robertson / Sursa foto: People A primit premiul Margaret Collier în 1993

Născut în Brampton, Ontario, pe 20 aprilie 1933, Robertson și-a început cariera de actor pe scena de teatru înainte de a primi roluri mici în mai multe seriale TV, inclusiv „The FBI”, „The Most Deadly Game” și „Cool Million”. Dar abia când a obținut un rol în „Academia de Poliție”, film din anii ’80, alături de vedetele Steve Guttenberg, Kim Cattrall și regretatul Bubba Smith, a devenit cu adevărat celebru.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Unde ar putea fugi Vladimir Putin dacă Rusia pierde războiul din Ucraina. Dezvăluirile unui fost colaborator al liderului de la Kremlin

Redacția

19 -20 decembrie – Ultimul weekend de libertate în Italia, apoi totul se închide!

Redacția

SCUMPIRI majore într-o ţară unde românii își petrec des vacanţele. Localnicii au boicotat cafenelele şi restaurantele, în acest weekend

Redacția
Încarcă...