RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

A condus atât de beat încât s-a oprit într-un copac

De foarte multe ori pe drumurile publice mor oameni nevinovaţi datorită inconştienţilor care se urcă la volan sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Un bărbat în vârstă de 34 ani din Topile s-a urcat dumincă 24 iunie la volanul autoturismului marca Opel, fiind sub influneţa băuturilor alcoolice. Este vorba despre Toader Tătăruşanu care a uitat ce spune codul rutier referitor la consumul de alcool la volan şi a condus pe un drum din sat. La un moment dat a pierdut controlul mașinii şi a ieşit de pe suprafaţa carosabilă oprindu-se într-un copac.

  

 Poliţiştii l-au testat cu etilotestul de unde a rezultat o alcoolemie de 1,42 mg/l după care l-au condus la Spitalul Municipal pentru a i se recolta probe biologice. Pe numele bărbatului s-a întocmit un dosar penal pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice a unui autovehicul pe drumurile publice.

 „În seara zilei de 24 iunie, în satul Topile comuna Valea Seacă un conducător auto pe fondul consumului de alcool a părăsit partea carosabilă şi s-a oprit cu autoturismul într-un copac. Autovehicolul a avut pagube minore, iar conducătorul auto a fost testat rezultând o alcoolemie de 1.42 mg/l. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal unde i-au fost recoltate probe biologice şi pe numele acestuia s-a întocmit un dosar de cercetare penală potrivit OUG 195/2002”,  ne-a declarat cms. Şef Tiberiu Dogaru, adjunctul comandantului Poliţiei Paşcani.

Related posts

O data la doua saptamani ajung la spital. Medicii nu mai au solutii

Redacția

ISU Iași: Măsuri de prevenire a incendiilor în perioada Sărbătorilor Pascale

Redacția

Confesiunile familiei Preotului Emilian Rotaru: „Omul care nu trece prin încercări, care nu vrea să sufere, ci vrea numai să trăiască bine, este în afara realității duhovnicești”

Redacția
Încarcă...