NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

9/11: Reacţii internaţionale cu prilejul comemorării a două decenii de la atacurile teroriste din SUA / Mesajul lui Klaus Iohannis

Lideri politici din numeroase ţări au transmis cu prilejul comemorării a două decenii de la atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001 din SUA, în care şi-au pierdut viaţa aproape 3.000 de persoane, mesaje de solidaritate şi compasiune către familiile celor dispăruţi în tragicul eveniment, reafirmându-şi hotărârea de a apăra libertatea şi a combate ameninţările teroriste, relatează Agerpres citând agenţiile de presă internaţionale.

“Nu vom uita niciodată. Vom continua să luptăm pentru libertate”, a scris pe Twitter preşedintele francez Emmanuel Macron, postând o înregistrare video cu un drapel american arborat la Palatul Elysee din Paris.

La Bruxelles, preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a adus un omagiu victimelor atacurilor jihadiste din 11 septembrie. „Pe 11 septembrie ne amintim de cei care şi-au pierdut viaţa şi îi onorăm pe cei care şi-au riscat viaţa pentru a-i ajuta. Chiar şi în momentele cele mai sumbre şi mai grele, cel mai bun din natura umană poate ieşi la iveală. UE este de partea SUA în apărarea libertăţii şi compasiunii împotriva urii”, a notat Von der Leyen într-un tweet.

Advertisements

On 9/11 we remember those who lost their lives and honour those who risked everything to help them.

Advertisements
  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Udrea ar putea scăpa de dosarele penale, după ce o judecătoare insistă să afle condiţiile extrădării din Bulgaria

Redacția

Katz îi răspunde lui Cîțu de Ziua Holocaustului din România: Așteptăm măsuri împotriva antisemiților și a negaționiștilor care în România se simt în largul lor

Redacția

Plumb: Vrem ca îngriirea bătrânilor să se facă la domiciliu, cu plata rudelor care se ocupă de ei

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site