RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

51 de cupluri premiate pentru 50 de ani de căsătorie la Primăria Pașcani (VIDEO)

51 de cupluri din municipiul Pașcani care au împlinit 50 de ani de căsătorie au fost felicitate, vineri, 28 decembrie de primarul Dumitru Pantazi în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Primărie. Cuplurile de aur au primit câte un buchet de flori, o diplomă şi un premiu în bani în valoare de 300 lei. La finalul festivităţii din Sala de Oficiere a Căsătoriilor, primarul a închinat un pahar de şampanie cu cei prezenţi.

 

 „Ne aflăm astăzi aici pentru a sărbători unul dintre cele mai mari evenimente din viața unei familii, împlinirea a 50 de ani de la căsătorie. De la acel moment important ați străbătut un drum lung cu urcușuri și coborâșuri, cu obstacole și răscruci, cu vreme rea și vreme bună, întotdeauna împreună și sprijinindu-vă unii pe alții. Căsnicia este o încercare dificilă și mulți s-au dat bătuți, dar dumneavostră ați abordat-o cu înțelepciune, cu puterea sufletească și cu multă iubire iar acum iată-vă după 50 de ani înconjurați de copii și nepoți și spunând nu a fost ușor dar a meritat. Sunt fericit și onorat că am avut posibilitatea astăzi prin hotărărea CL de a înmâna o diplomă și un mic premiu familiilor care au împlinit 50 de ani de la căsătorie. Le urez sănătate, bucurie în suflet și în familie iar anul care urmează să le aducă belșug”, a declarat primarul municipiului Pașcani Dumitru Pantazi.  

  

 {flv}diverse/premiere cupluri casatorie{/flv}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Prima abdicare în Japonia, după 200 de ani. Domnia împăratului Akihito ia sfârşit marți

Redacția

 IPS Teofan: „Învierea Domnului – temelia credinței noastre” (Cuvânt pastoral la sărbătoarea Învierii Domnului, 2023) (VIDEO)

Redacția

Sânzienele sau Drăgaica, sărbătoare importantă pentru români

Redacția
Încarcă...