RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
EconomieNațional

5 secrete pentru a avea succes la pariuri sportive

Oferta pe care cazinourile online o fac jucătorilor este atât de mare şi de diversificată încât acoperă fără îndoială orice preferinţă ar avea un jucător. Dacă ai curiozitatea să intri pe pagina Admiral Casino te vei convinge de acest lucru întâlnind tot ceea ce un jucător îşi poate dori în materie de posibilităţi de câştig. Sloturi cu sutele, jocuri de masă consacrate precum cel de ruletă şi de blackjack, loterii din toate colţurile lumii şi chiar lozuri răzuibile te aşteaptă aici pentru a-ţi da şansa să îţi pui la treabă norocul. Nu în cele din urmă, pariurile sportive ocupă un loc important în preferinţele jucătorilor, dat fiind numărul mare de evenimente care ţi se pun aici la dispoziţie. Şi totuşi, există secrete cu ajutorul cărora un jucător ca tine să obţină câştiguri de fiecare dată la pariuri sportive? Cu siguranţă că da, dacă ştie şi aplică câteva secrete care să te ţină tot timpul pe firmamentul marilor câştigători.

Miza e cea mai importantă

Şi pariurile sportive sunt până la urmă jocuri de noroc, unde acesta dictează de cele mai multe ori. Cu siguranţă că ai trăit ca şi parior situaţia în care toate evenimentele de pe un bilet „ies” unul câte altul şi chiar la ultimul să ai ghinionul să îl pierzi, obţinând un câştig infim în detrimentul unuia mare, dacă reuşeai să îl prinzi şi pe acesta. De obicei însă, aceste pariuri se fac pe sume mici, dar suferinţa unui parior în cazul unei pierderi este la fel de mare. Şi aici intervine miza de joc, care în pariurile sportive este cheia obţinerii de câştiguri poate nu atât de mari, dar constante.

Toţi specialiştii în domeniu converg către o singură recomandare, joacă cât mai puţine evenimente pe biletul de joc şi pune bani mai mulţi. Ce folos poţi avea dacă joci 2 RON şi pierzi un câştig preconizat de 200, rămânând până la urmă în mână cu ceva mai mult decât ai pariat? Este recomandat din acest punct de vedere să joci 100 RON pe un singur eveniment sportiv cotat cu 1,5 şi să obţii un câştig net de 50 de RON. Poate nu întotdeauna un singur eveniment este de natură să te satisfacă ca şi jucător, dar în acest caz poţi apela la un număr de 2 sau 3 evenimente la care poţi adăuga o condiţie de pierdere, caz în care vei obţine cu siguranţă un câştig substanţial.

Ca să câştigi cât mai mult trebuie să cunoşti jocurile cât mai mult

Adevărat! Există poate şi norocul începătorului, însă acesta se va manifesta la începutul debutului în jocurile de noroc şi implicit în pariurile sportive, însă… pe măsură ce vei avansa în a cunoaşte toate secretele unui sport, şansele de a-ţi apropia câştigul este una foarte mare. Dacă e să alegem un sport la care să ne raportăm, în acest caz fotbalul este poate cel mai bun exemplu. Nu poţi să alegi o echipă ca potenţială câştigătoare a întâlnirii, chiar dacă ea se numeşte de pildă Barcelona, pentru că poţi avea surpriza să pierzi cu succes. Informaţia este cea care stă la baza unui bilet câştigător, aşa că dacă ştii care este lotul de bază, numărul de accidentări cu care se confruntă o echipă, indisponibilităţile sau chiar forma fizică în care se găsesc unii dintre jucători, de abia atunci poţi lua o hotărâre în cunoştinţă de cauză. Şi în acest caz totuşi nu trebuie să uiţi că „balonul este rotund” şi că o surpriză poate apărea atunci când te aştepţi cel mai puţin.

  

Chiar îţi doreşti să câştigi?

Pare puţin infantil să îţi pui această întrebare, mai ales că joci pe bani adevăraţi dar da, există jucători care fac acest lucru doar de amorul artei. Pentru acest tip de jucător satisfacţia supremă este bifarea unui bilet că şi câştigător şi nu obţinerea de câştigurile financiare. De obicei acest tip de jucător este unul cu suficiente resurse financiare, care îşi extinde succesul în afaceri prin intermediul pariurilor sportive. Am succes în cariera de ce nu aş avea şi în jocurile de noroc? Aceşti jucători există cu adevărat, însă dacă tot ai investit câţiva bani de ce să nu te şi bucuri de ei. Iei în acest fel o dublă realizare, banii câştigaţi uşor şi încrederea în intuiţia de care dai dovadă. Dacă chiar îţi doreşti să câştigi, atunci vei face totul ca să îţi îndeplineşti acest vis. Vei pune la treabă atât intelectul de care dai dovadă, te vei informa întotdeauna cu luciditate şi vei alege să pariezi cea mai bună miză care să-ți aducă câştigul scontat.

Oamenii care trăiesc din pariurile sportive sunt foarte puţini

Este deja un trend ca să încerci în aceste vremuri să îţi câştigi existenţa cu ajutorul jocurilor de noroc. Poate că acest lucru se aplică la jucătorii de poker profesionişti, care reuşesc deseori să obţină câştiguri de milioane de dolari, însă, în cazul pariurilor sportive acest lucru este puţin probabil. Ca să trăieşti din pariuri sportive trebuie să obţii câştiguri constante pe durata unei luni, dar aceste câştiguri nu vin fără nici o investiţie financiară. Trebuie să mizezi o anumită sumă pe un număr limitat de evenimente sportive şi acestea să îţi iasă de fiecare dată. Există oamenii care trăiesc din pariuri sportive? Cu siguranţă că da, însă aceştia sunt puţini la număr şi nu au vizibilitatea de care se bucură jucătorii profesionişti de poker. Şi totuşi, dacă vrei să te dedici pariurilor sportive este posibil să îţi realizezi acest vis şi să trăieşti efectiv din ce îţi aduc acestea dacă:

  • Ai un buget iniţial de joc mare pe care eşti dispus să îl pui la bătaie
  • Eşti un tip dedicat şi hotărât, care te vei axa pe un singur sport cu acoperire pentru tot anul
  • Foloseşti la maximum informaţia şi o aplici în fiecare pariu depus

Alege sporturile în care ai cea mai mare încredere

Există exemple în toată lumea că orice sport se poate “măslui”. Cele mai expuse sporturi sunt cele care presupun 2 sportivi, exemplele cele mai bune în acest sens fiind boxul şi tenisul care au de altfel şi o expunere mondială. În ultima vreme însă nici celelalte sporturi de echipă nu fac excepţie de regulă, exemple multiple de meciuri de fotbal cu rezultat trucat fac obiectul editorialelor din toată lumea. Este posibil ca un singur jucător să influenţeze rezultatul unui meci de fotbal? Sigur, mai ales dacă acesta este şi portarul echipei! Deşi astfel de evenimente apar cu o periodicitate destul de mică, fotbalul şi celelalte sporturi de echipă rămân de departe cele mai de încredere competiţii sportive unde poţi alege să îţi testezi cât mai des şansele.

Pariurile sportive pot aduce atât satisfacţii materiale cât şi morale celor care le practică. Un bilet câştigător îţi va da întotdeauna o stare de euforie care nu va face decât să îţi întărească încrederea în tine şi să te facă să  crezi şi pe viitor în capacităţile tale de previziune dar şi în cele pragmatice. Alege evenimentele în care ai încrederea cea mai mare, dedică-te unui singur sport, cunoaşte-i tainele şi vei avea şansa de a înregistra cât mai des câştigurile dorite! Succes!

Related posts

Cristian Ghinea: Până publică domnul Cioroianu cartea, vom mai publica fragmente din lucrare, este păcat să nu aibă acces mai repede publicul la înţelepciunea domnului Bode

Redacția

Marcel Boloș, despre centrele care împart pachetele alimentare pentru persoane vulnerabile și cu dizabilități: ”E regretabil şi îmi cer scuze în numele ministerului că nu şi-au organizat mai bine timpul pentru a putea organiza civilizat distribuirea”

Redacția

Gabriela Firea, despre demiterea lui Stelian Ion: „Hienele se sfâşie între ele!”. Dâncu anunţă că PSD nu va vota un guvern minoritar

Redacția
Încarcă...