NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Noi membri în Consiliul de Administrație al CSM Pașcani

Clubul Sportiv Municipal Pașcani are de astăzi un nou Consiliu de Administrație. Componența a fost stabilită ca urmare a votului dat de consilierii locali.

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local s-a aflat și proiectul privind nominalizarea membrilor în această structură de conducere. Urmare a votului secret, exprimat de aleșii locali, noua componență a Consiliului de Administrație este următoarea: Cătălin Conache, Mihai Vîrlan, Andrei Rîznic, toți din partea PNL, Ionuț Prodan și Mihai Dediu de la PSD.

Aceștia sunt cei care urmează să stabilească noua conducere a clubului și direcțiile viitoare.

Trebuie precizat faptul că social-democrații, prin vocea fostului viceprimar Gabriela Nedelcu, au încercat să mențină în funcția de director executiv pe Bogdan Mandric.

  

CSM Pașcani este un club care în ultimii 6 ani de zile nu a înregistrat perfomanțe notabile, cel puțin la nivelul echipei ce activează în Liga 3, acolo unde se cheltuiau cei mai mulți bani. 

Advertisements

Related posts

Haldan propune alocarea sumei de 30.000 de lei de la bugetul local pentru masa populară de 1 Decembrie!

Răzvan Grecu

Administrație după ureche! Pantazi răstălmăcește un răspuns venit de la Consiliul Concurenței, cu privire la achiziția unui mijloc de transport în comun (DOC)

Răzvan Grecu

Primarul a lipsit și astăzi de la audiențe!

Marius Parteni
Încarcă...