NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

40.000 lei pentru câinii comunitari de pe străzile Pașcaniului!

Se caută servicii sanitar veterinare pentru maidanezii de pe raza municipiului Pașcani. Administrația locală a publicat anunțul de achiziție și așteaptă oferte din partea firmelor specializate pe aceste servicii.

Societatea care va câștiga contractul se va ocupa de identificarea, înregistrarea și microciparea câinilor fără stăpân, sterilizarea și vaccinarea lor. În acest contract intră și anestezicele și substanțele tranchilizante pe care firma trebuie să le pună la dispoziție în funcție de nevoie.

„Primăria Municipiului Pașcani achiziționează servicii medicale veterinare în valoare de 40.000 lei fără TVA. În oferta tehnică sunt o serie de lucruri pe care cei care doresc să depună ofertă trebuie să le respectă. Până pe data de 16 aprilie la orele 23.30, cei interesați pot achiziționa acest serviciu. Este vorba despre ciparea maidanezilor, vaccinare, sterilizări și multe alte servicii sanitar veterinare”, a precizat reprezentantul Primăriei Pașcani.

  

Precizăm faptul că de aceste servicii vor beneficia câinii comunitari prinși de pe străzile Pașcaniului, înainte de a fi transportați la padoc.

Advertisements

Related posts

Prognoză ANM: Temperaturi maxime de până la 15 grade şi precipitaţii începând din 1 martie

Redacția

Codul Silvic a fost adoptat de deputați

Redacția

Consiliera personală a primarului Dumitru Pantazi chemată la DNA!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site