RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

250 de ani de știri, astăzi gratuit. Arcanum Digiteca, biblioteca online cu care te plimbi prin timp [P]

S-a lansat Digiteca, platforma online care centralizează milioane de documente istorice, de la ziare, reviste și publicații. Cei care sunt pasionați de istorie au acum acces la informații valoroase. În timp ce vizualizați acest articol, îl puteți încerca fără un abonament. Totodată, acum avem o reducere excepțională de Black Friday, ceea ce înseamnă că un abonament pentru 10 luni va costa 140 de lei.

Arcanum Digiteca, biblioteca online cu care te plimbi prin timpFoto: Arcanum Digiteca

Vrei să știi ce s-a întâmplat în ziua în care te-ai născut sau ești doar un pasionat de istorie? Zeci de milioane de pagini de ziare și reviste din ultimii 250 de ani sunt la doar câteva click-uri distanță. Căutați ziare zilnice sau săptămânale, reviste sportive și reviste pentru femei. Digiteca vă oferă acces la o multitudine de informații din confortul fotoliului dumneavoastră.

  

Puteți căuta anumite probleme, nume, locații, evenimente. Este posibil să doriți să utilizați căutarea avansată și să restrângeți rezultatele în funcție de an sau de sursă.

Scînteia, 21 decembrie 1989.

Puteți naviga pe paginile ziarelor ca și cum ați fi un călător în timp,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

“Catastrofal, nu există alt cuvânt pentru asta”. Cel mai puternic avertisment lansat vreodată în privința climei, așteptat în raportul ONU care va fi publicat în curând

Redacția

Nu sunt indicii privind un atac iminent al Rusiei cu arme chimice sau biologice în Ucraina, spune un oficial american

Redacția

Premierul Nicolae Ciucă: Am acceptat demisia lui Sorin Cîmpeanu / Vom valida cu celeritate o nouă propunere de ministru al Educaţiei

Redacția
Încarcă...