NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

24 de ore de tortură înfiorătoare: copilă de 10 ani batjocorită de vecin. Grozăvia din dosar e de nereprodus

Judecătorii de la Paşcani au pus punct unui caz de viol odios ce a avut loc în satul Fărcăşeni, comuna Strunga. Un individ de 49 de ani, Eduard Chinez, a fost condamnat la 7 ani de închisoare după ce a batjocorit o copilă de 10 ani ce provine dintr-o familie defavorizată. Chinez este divorţat şi locuieşte singur, el fiind văzut, în trecut, de membrii comunităţii sale alături de copii. Minorii erau primiţi în curtea individului, pentru a se uita la televizor sau pe laptop, ori pentru pentru a se juca pe tabletă.

 

Pe 10 februarie, o copilă de 10 ani din localitate a plecat la magazinul din sat şi a trecut prin faţa porţii lui Chinez. „Inculpatul, cunocând vulnerabilitatea persoanei vătămate minore lăsate mereu nesupravegheată de părinţi, văzând-o pe minoră, i-a dăruit acesteia 5 lei şi a îndemnat-o să meargă cu el acasă, inculpatul constrângând-o în final să meargă la domiciliul său. Ajunşi în casa inculpatului, acesta având scopul întreţinerii de relaţii sexuale cu minora, i-a creat mai întâi o stare de confort, ademenind-o cu jocul pe laptop, tabletă şi vizionare programe tv, minorei fiindu-i imediat captată atenţia de ofertele de joc propuse de inculpat“, se arată în motivarea sentinţei de condamnare a individului.

Spre seară, individul a ajuns în stare de ebrietate, a tras perdelele camerei, i-a introdus degetul în vagin şi i-a făcut sex oral copilei. În final, cu un cuţit, individul a obligat-o pe fată să îl masturbeze. Potrivit judecătorilor, „inculpatul i-a cerut de asemenea victimei să îl lovească la fund cu coada unei măture pentru că este «obraznic şi rău»“. Fiind beat, după viol individul a adormit iar fata a rămas trează toată noaptea. Abia a doua zi familia copilei s-a interesat de ea, minora ajungând acasă şi povestind prin ce a trecut. Audiat, individul a spus că nu îşi mai aminteşte ce s-a întâmplat, însă a precizat „că nu crede că ar fi în stare să comită faptele de natură sexuală de care este acuzat“, au precizat judecătorii. Aceştia au stabilit ca, pe lângă pedeapsa cu închisoarea, individul să achite daune morale de 20.000 de lei victimei.

Sursa: Ziarul de Iasi

Advertisements
Loading...

Related posts

A vrut să-și pedepsească fosta nevastă cu toporul

Oana Cordoneanu

Cinci victime după ce un Mercedes s-a înfipt în scuarul de pe mijlocul străzii, în dreptul RAGCL. Pasagerii se grăbeau la o petrecere! (Foto)

Marius Parteni

Bebeluș de 3 luni în spital din cauza unui accident rutier

Dragoș Acalugaritei

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site