RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

0232/76.23.00, interior 138, număr în Primăria Pașcani unde puteți sesiza Protecția Consumatorului. Cursuri de informare pentru agenți economici și punct de lucru permanent la Biroul de Metrologie

Consiliul Consultativ pentru Protecția Consumatorului, înființat la Pașcani în baza Hotărârii Consiliului Local numărul 209 din 21 decembrie 2012, a stabilit astăzi programul de activitate pentru următoarele luni de zile. Cel mai important lucru rezultat în urma acestei întâlniri are legătură cu faptul cum vor putea pășcănenii  sau locuitorii din comunele arondate să sesizeze unele fapte la Oficiul pentru Protecția Consumatorului.

Din această comisie fac parte reprezentanți ai tuturor instituțiilor publice de la nivel local și județean.

Toți oamenii nemulțumiți de calitatea unui serviciu prestat de un operator local sau de bunul achiziționat care are nevoie de intervenția OPC,  pot suna la numărul de telefonc 0232/76.23.00, interior 138. La capătul firului va răspunde un funcționar al Primăriei Pașcani care vă va furniza toate relațiile cu privire la modul  la care poate fi făcută reclamația. După ce o veți depune la Primărie, aceasta va fi transmisă autorităților județene, fără a mai fi necesar un alt demers al celui care o realizează.

  

“Noi vom primi cererea și o vom transmite autorităților competente. Îi scutim astfel pe oameni de drum sau alte costuri. Am convenit în cadrul ședinței să avem întâlniri lunare, astfel încât să și urmărim modul cum au fost soluționate plângerile oamenilor”, ne-a declarat Vasile Axinte, viceprimarul municipiului Pașcani.

Potrivit viceprimarului la întâlnirea de astăzi, cei de la OPC și-au manifestat interesul de a realiza în parteneriat cu Primăria cursuri pentru consilierea agenților economici în diferite domenii de activitate.

De asemenea,  cei de la Direcția de Metrologie Iași sunt dispuși să redeschidă zilnic la Pașcani locul unde își desfășoară activitatea, care până în prezent funcționa doar în ziua de miercuri.         

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Vremea 19 iunie – 17 iulie 2023. Nou val de fenomene extreme în România. Când apar primele semne de vară

Redacția

Prefectul a dispus măsuri în județ, pentru prevenirea inundațiilor

Redacția

Se circulă în condiții de iarnă. Numerele de telefon dispecerat DRDP Iași

Redacția
Încarcă...